Imatge d'un tren de rodalies de Renfe

Mor una persona en ser atropellada per un tren de Rodalies

La víctima mortal ha creuat les vies per un punt no autoritzat

Nou atropellament mortal a Rodalies. En aquest cas, el succés ha tingut lloc a l'estació de Cornellà de Llobregat. Segons les primeres informacions proporcionades per Adif, una persona ha creuat les vies per un punt no autoritzat i ha estat envestida per un comboi.

La circulació de trens a l'R4 està tallada entre l'Hospitalet de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat a conseqüència de l'atropellament d'una persona en un punt de pas no autoritzat a Cornellà de Llobregat. Fonts de Renfe han informat que els passatgers es deriven cap al Metro i el Tramvia.

«Per l'accident d'una persona en un punt de pas no autoritzat, a petició de Mossos d'Esquadra s'interromp la circulació entre Cornellà i Sant Feliu de Llobregat, cosa que afecta els trens de l'R4», ha informat Rodalies a través del seu compte de Twitter.

Imatge dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra a l'estació de Cornellà de Llobregat per un atropellament mortal
Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc. | Twitter, @MayraAlfaroRam1

La víctima ha creuat per un punt no autoritzat

La línia es manté activa, però amb retards entre Sant Vicenç de Calders i Sant Feliu de Llobregat i entre Manresa i Hospitalet. S'estan informant els clients a través de tots els canals de comunicació habituals. Diverses dotacions dels Mossos s'han desplaçat fins al punt del succés.

La circulació s'ha restablert

Tal com acaba d'anunciar fa uns minuts Rodalies, la circulació de trens a l'R4 queda restablida. Amb el pas del matí, els horaris i les freqüències es mantindran amb total normalitat. Així ho han comunicat a través de les xarxes socials.

«Restablerta la circulació. Normalització progressiva d'horaris i freqüències», han piulat al seu compte de Twitter.