Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un repartidor de menjar a domicili en moto

Mor un repartidor de menjar a domicili en un tràgic succés: tenia només 26 anys

Va tenir un accident de moto a la Ronda Urbana Nord de Sevilla aquesta nit passada

Emergències Sevilla ha informat aquesta nit de la mort d'un jove de 26 anys en un accident de moto. La víctima era un repartidor de menjar a domicili que ha impactat amb la moto contra un altre vehicle. El matx mortal s'ha produït dimarts a la nit a la Ronda Urbana Nord de Sevilla.

La Policia Local ha obert una investigació per aclarir les causes de l'accident que ha costat la vida a aquest motorista. Els serveis sanitaris desplaçats fins al lloc del sinistre no han pogut fer res per la vida. La via ha quedat tallada al trànsit durant una bona estona.

Es tracta d'una nova mort en un sector que és al punt de mira per la precarietat dels seus treballadors. A Espanya, el col·lectiu de riders ja suma tres morts després dels casos de Pujan Koirala (22 anys) a Barcelona, i Néstor Pérez (48 anys) a Madrid. Demanen més seguretat per a aquests empleats.

Ho estan investigant

Sobre l'accident d'aquesta nit a Sevilla, l'autoritat competent investiga el xoc mortal per aclarir responsabilitats. El que se sap ara com ara és que el jove repartidor va tenir un accident de moto mentre estava en un repartiment. El sinistre va tenir lloc cap a les 22.40 hores de dimarts.

El sinistre va tenir lloc en aquest punt de la Ronda Norte
El sinistre va tenir lloc en aquest punt de la Ronda Norte | EMERGENCIAS SEVILLA

El motorista accidentat es desplaçava per la Ronda Urbana Nord de Sevilla, a l'altura de la cruïlla amb l'avinguda de Pino Montano. Es tracta d'una intersecció al tram de la SE-30 regulat per semàfors. Un dels dos vehicles es va saltar el semàfor en vermell, segons les primeres hipòtesis.

Ara la policia està investigant qui dels dos va poder cometre la infracció, que va acabar amb la mort del motorista. Els serveis d'emergència es van desplaçar ràpidament fins al punt del sinistre, on hi havia el jove estès a terra. Van intentar reanimar-lo, però només van poder confirmar el seu decés.

Tot el que se sap

La investigació policial ha establert de moment que el cotxe va impactar contra la moto amb la part davantera dreta. El xoc va ser tan brutal que el motorista va perdre la vida pràcticament a l'instant. El conductor del cotxe, per part seva, només va patir lesions lleus sense necessitat d'ingrés hospitalari.

Després de confirmar-se la mort del motorista, una comitiva judicial s'ha desplaçat fins al lloc de l'accident. Després de les diligències oportunes, es va ordenar l'aixecament del cadàver per traslladar-lo a l'Institut de Medicina Legal. Allà estava previst que les pròximes hores se li practiqués l'autòpsia.

L'examen forense s'adjuntarà a la investigació policial que intenta establir el que ha passat en aquest sinistre. L'avinguda va quedar tallada parcialment al trànsit mentre els serveis d'emergència feien la seva tasca. Es van habilitar temporalment desviaments fins que van poder netejar completament la calçada.

Indignació a les xarxes socials

La Ronda Nord és una de les vies més transitades de Sevilla, i també una de les que concentra més accidents. Els veïns de la zona denuncien la inseguretat viària del punt negre des de fa anys. Demanen mesures urgents per posar fi a aquesta sagnia, però de moment no arriben.

A això s'uneix la precarietat d'un sector on els seus empleats estan constantment en perill. A les xarxes socials, diverses persones han denunciat aquesta situació. «Cal aturar-se i plantejar les coses bé, aquest tipus de feina és molt dura i perillosa, amb sous baixos i condicions lamentables», expressa Edu Marín.

Un altre usuari, Alejandro, assegura que va ser repartidor durant molts anys i que «tard o d'hora passaria una desgràcia així». Molts han lamentat la mort d'aquesta persona a una edat tan jove. De moment no n'ha transcendit la identitat ni l'empresa per a la qual treballava.