Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Sáenz, la futbolista del CE Pubilla Casas que ha mort.

L'Hospitalet, de dol: Perd la vida la jove futbolista Rosa Sáenz

El club ha explicat el malaurat traspàs de la futbolista a través de les xarxes socials

Rosa Sáenz, la futbolista del CE Pubilla Casas que ha mort.
Rosa Sáenz, la futbolista del CE Pubilla Casas que ha mort. | CE Pubilla Casas

La ciutat de l'Hospitalet de Llobregat està de dol. Aquest diumenge, 10 de gener, ha transcendit la mort en un accident de trànsit de la jove Rosa Sáenz, membre de l'equip de futbol del Femení A del CE Pubilla Cases, un club de futbol de dilatada trajectòria a la ciutat. En una piulada, el club ha volgut acomiadar Sáenz, «que ha mort recentment en un accident de trànsit» i aquest diumenge les seves companyes d'equip li han fet un acte de comiat, sumant-se al condol dels seus familiars i amics.

Condol de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, i altres clubs de futbol

El dol per la mort de la jove ha commogut tota la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat. La seva alcaldessa, Núria Marín, ha escrit també una piulada de record a Sáenz, així com altres ens municipals com el Consell Esportiu o la regidoria d'Esports. També s'han sumat a les piulades de condol altres clubs de futbol i la Federació Catalana:

La mort de Rosa Sáenz, doncs, ha trastocat el món del futbol femení i ha omplert de dolor la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat. Aquest fred diumenge, 10 de gener, ha tocat acomiadar-se de la jove futbolista després d'haver patit un tràgic accident.