Saoirse, néta de Bobby Kennedy, ha mort per sobredosi de metadona

Mor Saoirse Kennedy, la néta de la família presidencial americana, per una sobredosi de metadona

La jove era una activista implicada en la visibilització de la depressió i d'altres malalties mentals | Paral·lelament, l'apassionaven les causes dels drets humans i l'empoderament de les dones

Els Kennedy, un clan familiar marcat per la política i la tragèdia. Saoirse Kennedy Hill, la néta de Robert F. Kennedy, germà i mà dreta de l'expresident John F. Kennedy, i Ethel Kennedy,  va ser trobada morta ahir, dijous 1 d'agost, a la casa de camp de la família a Hyannis Port, a Massachusets. Així ho van informar fonts properes als Kennedy al 'New York Times'. La jove, de 22 anys, tal com informa el 'Boston 25 News', va morir per una sobredosi de metadona. La policia investiga actualment el cas.

La família, afectadíssima per la pèrdua, ha lamentat els fets a les xarxes socials: «Els nostres cors estan destrossats per la pèrdua de la nostra estimada Saoirse. La seva vida estava plena d'esperança, promesa i amor. Es preocupava profundament pels seus amics i familiars, sobretot per la seva mare, Courtney, el seu pare, Paul, la seva madrastra, Stephanie, i la seva àvia, Ethel», han expressat els Kennedy. La víctima va ser traslladada a l'hospital Cape Cod, però els professionals sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. 

Imatge d'arxiu de Saoirse Kennedy
Saoirse es preocupava molt per les causes humanes i l'empoderament de les dones | Facebook

 

Portaveu de la visibilització de la depressió i les malalties mentals

Ethel, la vídua de Bobby Kennedy i àvia de la jove, ha declarat emotivament que «el món és menys bell que ahir». Saoirse era una noia que es preocupava molt per les causes humanes i l'empoderament de les dones. En la mateixa línia, li agradava participar en voluntariats i treballar amb les comunitats indígenes per construir escoles a Mèxic, tal com relata el comunicat de la família. 

Paral·lelament, el mitjà local esmentat anteriorment informa també que Saoirse Kennedy va ser vicepresidenta dels Demòcrates Universitaris en la Universitat de Boston, on estudiava comunicacions, i on també  fou portaveu de la visibilització de la depressió i les malalties mentals. La jove, de fet, va escriure un article en què assegurava que va arribar a plantejar-se el seu suïcidi després de patir una fortíssima depressió per culpa d'una agressió sexual per part d'«algú a qui coneixia i estimava». 

 

També et pot interessar...