Fernando Pulido

Mor tràgicament Fernando Pulido, un faller molt estimat, als 41 anys

Va morir dimecres a causa d'un accident amb la moto

La localitat alacantina de Dénia i les seues Falles estan de dol. Ahir ahir va perdre la vida Fernando Pulido Santacreu, un faller molt estimat per tots al municipi.

Als seus 41 anys ha mort després de patir un accident amb moto. El terrible i tràgic accident ha succeït a la localitat de Pego, un municipi situat al nord-est de la província d'Alacant.

Un faller molt apreciat per tothom

El desastre es va produir a les 12.00 h. Fins al lloc dels fets es va traslladar una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB), que hi va anar des del centre de salut de Pego amb personal mèdic especialitzat. Tot i això, una vegada van arribar al lloc del sinistre, el personal sanitari ja no va poder fer res per reanimar el motorista de 41 anys i salvar-li la vida.

Fernando Pulido va ser president del seu districte. Van posar a càrrec seu, juntament amb altres persones, la comissió de Saladar. La veritat és que era una persona, i especialment un faller, molt estimat per tothom a la ciutat. A més, va ser president de la comissió durant l'exercici de l'any 2008-2009.

La mort recent de l'home ha commocionat tot el món faller. Per a la falla de Saladar, la seva mort és un gran i dolorós cop. Per això, van voler expressar a les xarxes socials la gran pena que sentien després de conèixer-se l'horrible notícia. A través del comunicat, la comissió fallera de Dénia va assegurar que Fernando Pulido va saber «transmetre la seva il·lusió a tot el Saladar i és així com el recordarem».

Imatge d'una de les motos 'espiell' dels Mossos.
Fernando va tenir un tràgic accident de moto que va ser mortal. | ACN

Els detalls sobre l'accident

Els serveis d'emergència van rebre dimecres al migdia l'avís per un accident greu al quilòmetre 64 de la CV-700, entre Pego i Verger. Segons van indicar, la víctima es dirigia a Verger quan va tenir l'accident que va acabar amb la seva vida. Més tard, es va revelar la seva identitat: era Fernando Pulido.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va mobilitzar una ambulància amb un metge d'atenció primària del centre de salut de Pego. Un cop al lloc de l'accident, només van poder certificar la mort de l'home. Van intentar reanimar el motorista accidentat, però tot va ser en va.

Programació de les Falles de València 2023

El darrer diumenge del mes de febrer, el dia 26, València donarà la benvinguda a les Falles amb el tradicional Acte de la Crida. Aquest dia tindrà lloc la despertà infantil a les 7.15 h del matí i a les 7.30 h se celebrarà la macrodespertà. A les 14.00 h es durà a terme una mascletà a la Plaça de l'Ajuntament.

La Crida es produirà a les 19.00 h de la tarda, als peus de les Torres de Serrans de València. Aquest acte serà el que inaugurarà les Falles de València 2023. Des del dia 1 de març fins al 19 del mateix mes, la pólvora recorrerà sense parar els carrers de la ciutat i cada dia se celebrarà una mascletà. La setmana gran de Falles tindrà lloc a partir del dia 14 i aquest gran esdeveniment s'acabarà el dia 19 amb la famosa cremà de les Falles.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp