Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de David Caminada amb la seva dona, Cristina Palomar

Mor David, treballador de l'Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns a plaça Sant Jaume

L'agressor és sospitós de dos crims més al centre de la ciutat aquella mateixa tarda

Tristes novetats sobre el treballador de l'Ajuntament de Barcelona apunyalat dilluns  a la plaça Sant Jaume. L'home ha mort amb 50 anys aquest dimecres a causa de les ferides crítiques que va provocar-li una ganivetada enmig del carrer. L'agressor, a més, és sospitós de dos crims més al centre de Barcelona aquella mateixa tarda, en qüestió d'una hora.

David va ser immediatament traslladat en estat molt greu a l'UCI de l'Hospital Clínic de Barcelona i operat d'urgència, però els esforços mèdics no han aconseguit salvar-li la vida. Ho anunciava aquest dimecres la seva dona, Cristina Palomar, en un colpidor missatge amb una fotografia de tots dos. David Caminada treballava al departament de Comunicació de l'Ajuntament de Barcelona  i havia estat professor de periodisme a la Universitat Pompeu Fabra

El sospitós del triple crim, detingut

La Guàrdia Urbana va detenir l'agressor de David poc després de l'apunyalament, en acudir al lloc dels fets amb rapidesa, alertada pels crits de la gent que va viure en primera persona l'agressió. Paral·lelament, en qüestió d'una hora, saltava la notícia de dos morts en estranyes circumstàncies també al centre de la ciutat.

Poc després de les 15.00 hores de dilluns, cinc dotacions de Bombers es desplaçaven a Ciutat Vella per un incendi. En apagar el foc, descobrien el cadàver d'un home amb una bossa lligada al cap. A més, els veïns propers al foc, possiblement provocat, captaven un home fugint en bicicleta. En un vídeo difós a xarxes, es percebia que l'home que fugia portava la mateixa roba que el que era detingut més tard a la plaça de Sant Jaume per l'apunyalament.

A més, una hora més tard una dona d'edat avançada queia des d'un pis al vestíbul d'una finca i moria a l'acte. Tot i que en un principi res feia sospitar que els fets estiguessin relacionats, s'acabaven trobant pertinences de la víctima en possessió del detingut  per l'apunyalament. Els agents de la Divisió d’investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona s'han fet càrrec de la investigació i estudien la connexió entre els dos primers crims i l'agressió a David Caminada, que ha acabat en tragèdia.

També et pot interessar...