Diverses ambulàncies del SEM aparcades en bateria

Un treballador mor aplastat per una màquina de gran tonatge en una pedrera de Catalunya

La víctima tenia 60 anys i l'accident ha tingut lloc mentre manipulava l'aparell

Les tragèdies se sumen cada dia que passa a Catalunya. L'última ha estat un fatídic accident laboral que ha succeït en una pedrera de Sant Celoni, a la comarca del Vallès Oriental.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, un treballador ha mort aquest dimecres en caure-li a sobre una màquina perforadora de gran tonatge. Un tràgic accident que s'ha registrat durant el migdia.

Tràgic accident laboral a Sant Celoni

El servei d'emergències ha rebut l'avís d'un accident mortal als voltants de dos quarts de dues del migdia d'aquest dimecres. En concret, a les 13.25 hores s'ha alertat d'aquests fets a la pedrera de Sant Celoni.

De resultes de l'avís, s'han activat els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tots ells han actuat a l'indret per aquest tràgic accident laboral.

Segons ha informat el cos policial, el sinistre mortal ha succeït quan l'home de 60 anys manipulava la màquina. El treballador ha mort en caure-li a sobre una màquina perforadora de gran tonatge en aquesta pedrera del Vallès Oriental.

Els efectius sanitaris que han anat fins al lloc on han passat els tràgics fets han certificat la mort de la víctima.

En conseqüència d'aquest sinistre mortal en l'àmbit laboral, els fets s'han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball.

Arresten els pares per la mort d'un bebè

El municipi d'Artesa de Segre es va veure immers en un tràgic incident. Els Mossos d'Esquadra detenien el passat dimarts un home i una dona per la seva presumpta relació amb la mort del seu fill, un bebè de tres mesos.

Les primeres informacions apuntaven que els pares deien que el van trobar sense vida quan es disposaven a donar-li el biberó. Tot i pensar que era una mort sobtada, la policia catalana va arrestar la parella sospitant que podia ser un cas de 'síndrome del sacseig'.

Una mort que implicaria que fos una mort criminal i no natural, com s'apuntava en un primer moment. Uns fets que van succeir durant la matinada del passat dilluns. Tot i que el SEM va intentar reanimar al bebè, va acabar morint.