Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mariano Ledesma

Mor mentre treballava Mariano Ledesma, subdirector d'un hospital de Còrdova

El doctor patia una greu malaltia

Ahir al matí va morir el subdirector mèdic de l'Hospital Reina Sofia de Còrdova, Mariano Ledesma. El doctor ha mort a l'edat de 62 anys i ha passat mentre era al seu lloc de treball, al centre mèdic.

Ledesma estava diagnosticat per una patologia vascular greu. Després d'estar durant molts anys al càrrec, l'home es va començar a sentir indisposat mentre estava treballant. Davant la situació, els seus companys de treball van intentar per tots els mitjans reanimar-ho, però, malauradament, el doctor va acabar morint.

Tot un veterà, estimat i admirat per tothom al Reina Sofia

Mariano era considerat ja un veterà del Reina Sofia, ja que feia un total de 16 anys que treballava allí. Va arribar a aquest càrrec després d'haver estat durant anys director del servei del 061 a Còrdova, on va conèixer la seva dona, amb qui va tenir tres fills (dos nens i una nena).

El doctor va néixer a Sevilla, però, gairebé tota la seva carrera professional la va desenvolupar a la ciutat de Còrdova. Coneixia de primera mà l'Hospital Reina Sofia, lloc on tenia un paper clau. Ledesma era una peça fonamental en la relació de la direcció-gerència amb els càrrecs intermedis i amb el personal de base.

Façana de l'Hospital Universitari Reina Sofia de Còrdova
Mario Ledesma treballava a l'Hospital Universitari Reina Sofia. | Europa Press

Aquells que el van conèixer el descriuen com una persona molt propera, una persona molt afable. La seva sobtada mort ha suposat un cop dur entre els seus col·legues de professió. L'hospital està commocionat després del trist succés.

Les xarxes socials s'han omplert de paraules dedicades al doctor

A través de les xarxes socials van voler mostrar el profund lament que senten per la seva mort. «Avui és un dia molt trist. Hem hagut d'acomiadar el nostre subdirector mèdic Mariano Ledesma, després d'una complicació de la patologia de base greu que patia. Descansa en pau, company. El nostre més sentit condol a la família i amics», expressaven.

El 061 a Còrdova també va voler dedicar unes paraules a l'home que en va ser el director i alhora mèdic durant tres dècades. Van expressar que lamentaven la mort «del nostre company, Mariano Ledesma, pioner en la coordinació del CCUE del Servei Provincial de Còrdova del 061, fa més de 30 anys».

L'acte funerari del doctor Manuel Ledesma és aquest dimarts dia 31 de gener. La cerimònia es durà a terme a les 12.00 h del matí, a l'església de María Auxiliadora, a Los Salesianos.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp