Un camió dels Bombers a l'exterior de la granja incendiada de Castellbell i el Vilar, on han mort 7.000 pollastres

Moren 7.000 pollastres en l'incendi d'una granja a la comarca del Bages

Una persona ha resultat ferida menys greu per cremades i ha estat traslladada a l'Hospital de Manresa

Uns 7.000 pollastres han mort aquest dissabte en l'incendi d'una granja a Castellbell i el Vilar (Bages), segons han informat els Bombers de la Generalitat. En el mateix foc, una persona ha resultat ferida menys greu per cremades i ha estat traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Manresa. L'avís de l'incendi, segons ha explicat el cos d'emergències, s'ha rebut a les 8.23 hores del matí al camí del Burés.

Les flames han cremat serradures i gallinassa a la planta superior de la granja —de dues plantes i uns 800 metres quadrats— i han fet cedir part del sostre. A conseqüència del foc, han mort els pollastres que hi havia a la planta superior, mentre que la primera planta no ha quedat afectada. Nou dotacions dels Bombers han treballat en l'extinció de l'incendi.

Deflagració en la xemeneia d'un habitatge a Terrassa

Aquesta passada matinada, els Bombers han actuat en un habitatge de Terrassa, a la comarca del Vallès Oriental. Segons ha explicat el cos d'emergències, els residents a la casa han abocat alcohol a la xemeneia per fer-la cremar millor, produint-se una deflagració que ha incendiat un sofà i ha provocat cremades de segon grau a una dona.

Els Bombers han desplaçat una dotació i, conjuntament amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), han atès la persona ferida, que ha estat traslladada a un centre sanitari.

Tres afectats pel fum en l'incendi d'una cuina a Mataró

D'altra banda, els Bombers també han intervingut aquesta passada matinada en un incendi en un habitatge de Mataró, a la comarca del Maresme. Segons el cos d'emergències ha explicat que l'avís s'ha rebut pocs minuts abans de la cinc de la matinada i s'han desplaçat al lloc dels fets tres dotacions dels Bombers, que han extingit les flames.

Arran del foc, que s'ha produït en la cuina del pis, tres persones han resultat afectades pel fum, un dels quals també ha patit cremades de diversa consideració. Els Bombers també han tallat el corrent de la línia elèctrica i han ventilat l'habitatge.