Tablet electrònica carregant

Moren dos nens d'1 i 4 anys calcinats per l'explosió d'una tablet

Els dos germans van perdre la vida després que una tablet conectada a la corrent es sobreescalfés i provoqués l'incendi

Un nen de quatre anys i una nena d'un any han mort calcinats en un incendi a casa seva que es va originar pel sobreescalfament d'una  tablet. Els dos  menors, que eren germans, van morir hores després de patir cremades  de tercer grau. Els fets van ocórrer en un barri de l'oest de  Managua, capital de Nicaragua.

Segons el que ha explicat la vicepresidenta del país, Rosario Murillo, una tablet electrònica que estava connectada a una presa de corrent, es va reescalfar i va produir l'incendi que va costar la vida dels dos germans. Segons la Direcció General de Bombers de Nicaragua, un equip va arribar ràpidament al lloc de l'incendi, però aparentment els nens ja havien sigut retirats pel seu pare, tot i que amb poques possibilitats de sobreviure. 

Els dos menors van morir a l'hospital

Els dos nens van ser traslladats a l'hospital a causa de les ferides ocasionades pel foc. El gran presentava cremades en el 100% del seu cos, i va morir aquella mateixa nit, mentre que la seva germana tenia cremat un 98% i va romandre amb vida fins a la matinada de l'endemà.

El pare dels nens, que també tenia cremades de segon grau a les mans i a la cara, està devastat per la tragèdia. "Vaig perdre els meus dos fills, ja no em queda res", ha dit entre plors. El progenitor ha afirmat que va acudir immediatament a l'habitació on es trobaven els seus fills i va veure que el nen estava cobrint amb el seu cos a la seva germana petita. "El meu petit tenia abraçada la nena. Es va tirar a sobre perquè sabia que alguna cosa passaria. La va protegir", ha comentat dessolat. 

Commoció a Nicaragua

La mort dels menors ha causat una gran commoció a Nicaragua, i el seu enterrament, ha atret una gran concurrència de persones que volien acompanyar en el dolor als pares dels nens. En el funeral, han col·locat algunes de les seves joguines als seus taüts, com una sandàlia, un peluix, una nina i fotografies d'ambdós.

També et pot interessar...

Un home escapa del pis en flames on l'havien lligat a Barcelona

Intenta matar la seva parella a Mataró i truca al 112 per denunciar que no sap res d'ella

Un home va a urgències, li diagnostiquen torticolis i acaba morint d’un infart