Moren de coronavirus dues bessones amb tres dies de diferència al Regne Unit

Les germanes de 37 anys eren sanitàries

Hospital a Brescia, Itàlia
Dues sanitàries bessones han perdut la vida amb dies de diferència | EFE

La pandèmia del coronavirusestà afectant molts altres països a part d'Espanya. Itàlia o Estats Units estan sent altres dels estats que més defuncions estan acumulant. El Regne Unit també està vivint els seus dies més durs des que va arribar la pandèmia a Europa.

Les germanes eres sanitàries

Una tràgica història que succeïda al Regne Unit està protagonitzada per dues germanes bessones britàniques de 37 anys. Les dues treballaven com sanitàries en un hospital de Southampton. Una d'elles era infermera pediàtrica, Katy, que va morir dimarts passat. Mentre que la seva bessona Emma, infermera quirúrgica, va morir aquest divendres, segons informa 'Sky News'

El citat mitjà ha informat que ambdues tenien patologies prèvies. Una de les germanes, Katy, va morir sense saber que la seva germana també ho faria tres dies després. Una germana de les víctimes ha explicat a la BBC que les germanes bessones sempre havien dit que els agradaria anar-se'n juntes quan els toqués. Així, el destí ha volgut que les dues hagin marxat juntes per aquesta cruel malaltia.

Molt estimades a l'hospital

Aquesta emotiva història ha commocionat el Regne Unit, que ha vist com dues sanitàries han mort per culpa de virus que tant de mal està fent arreu del món. Un portaveu del centre hospitalari va reconèixer davant els mitjans de comunicació que Emma era una «excel·lent infermera, que era tranquil·la, alegre i bona líder. Era estimada per tots i era un valuós membre de la plantilla quan va estar amb nosaltres».

La sanitària va lluitar per evitar que els pacients morissin, però per desgràcia no va poder seguir lluitant per salvar-se la vida. Una directiva de l'hospital també ha volgut tenir unes boniques paraules per Katy, la primera de les bessones a morir. «La infermeria era més que una feina per a ella», comentaven des de l'hospital.

A més, el personal de l'hospital va dedicar un aplaudiment d'homenatge a Katy a l'entrada principal de l'edifici dijous a la nit, hores abans de la mort d'Emma. 37 anys que han passat juntes amb moltes coses en comú, fins i tot la professió, fins que el destí ha volgut que marxessin juntes per culpa de la mateixa malaltia, un virus que al món ja ha deixat a gairebé 250.000 persones mortes i a 3,5 milions de contagiats.


Comentaris

envia el comentari