Javi, el jove pare que somiava amb casar-se, mort en un tràgic xoc tornant a casa

Javi acabava de ser pare de la seva petita Rocío i estava a punt de casar-se

Bomberos en un accidente en la A-5
Javi va perdre la vida després que un conductor kamikaze va envair el carril contrari de l'A-5 a Móstoles | Emergèncias Madrid

Tràgic accident mortal per culpa d’un conductor kamikaze. Javi, de 32 anys, ha perdut la vida després que un jove de 23 anys envaís el carril contrari de l’A-5 a Móstoles, Madrid, i col·lidís frontalment amb el seu vehicle. El primer acabava de portar a treballar la seva promesa; el segon havia saltat un control d’alcoholèmia de la Guàrdia Civilmentre tornava de festa, begut i drogat.

Somnis trencats: filla, boda i ascens laboral

Els fets van tenir lloc el passat diumenge 8 de setembre. Javi, com cada dia, s’havia aixecat a les cinc de la matinada per portar la seva parella al treball, de Casarrubios a Madrid. Tot i que Jenni normalment agafava l’autobús, ell aprofitava els caps de setmana per poder estar junts uns pocs minuts i l’acompanyava. Un cop van arribar a l’hotel, van acomiadar-se sense saber que seria la darrera vegada.

Javi va tornar cap a casa per l’A-5, però a l’altura de Móstoles, al quilòmetre 22, va trobar-se de cara amb un altre conductor. Els vehicles van xocar i, a conseqüència del fort impacte, va perdre la vida, mentre que el kamikaze només va patir ferides lleus. Aquest havia decidit saltar-se un control policial perquè no era el primer cop que anava begut i va creuar la mitjana, estampant-se amb el cotxe de la víctima i causant-li la mort. La Guàrdia Civil va comprovar que quadruplicava la taxa d’alcohol en sang i el va detenir, ingressant a presó per un homicidi dolós i dos delictes contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Aquest tràgic accident ha trencat una nova família i molts somnis i il·lusions. Segons ha avançat 'El Español', Javi acabava de ser pare d’una nena, Rocío, aquest 2020 Jenni i ell tenien previst casar-se. A més a més, el jove estava de celebració en l’àmbit professional perquè al concessionari de Toyota on treballava estaven a punt d’ascendir-lo com a assessor de serveis, concretament aquest pròxim dimarts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari