La greu negligència mèdica en una operació que va provocar-li terribles dolors a una dona

Els psicòlegs l'han diagnosticat amb estrès posttraumàtic

Dos metges en una operació
La greu negligència mèdica en una operació que va provocar-li terribles dolors a una dona | Pixabay

Una dona de 30 anys va ser sotmesa a una operació ginecològica sense anestèsia després que els metges s'equivoquessin, com han reconegut posteriorment. Els fets van passar el juliol del 2018 a l'Hospital Yeovil, al Regne Unit, i la dona assegura que encara ara segueix patint terribles dolors, traumes i malsons posteriors a la intervenció.

Segons ha explicat la 'BBC', els metges es van confondre d'anestèsia, i en comptes de posar-li anestèsia general li van posa espinal. És per això que la dona sentia tot el que se li feia durant l'operació. Aquesta assegura que quan van començar, «el cirurgià va fer un tall al meu mèlic que vaig sentir immediatament, vaig cridar però ningú se'n va adonar perquè tenia posada la màscara d'oxigen».

La dona pateix estrès posttraumàtic

Els psicòlegs l'han diagnosticat amb estrès posttraumàtic després que ella hagi explicat que «em desperto al voltant de tres vegades a la setmana suant i amb molta por, tinc una imatge recurrent sobre la taula d'operacions cridant amb molta gent al meu voltant que em mira però no m'ajuden».

Per la seva banda, l'Hospital ha reconegut l'error, atribuint-lo a un fallo de comunicació a l'hora d'escollir l'anestesia, i ha demanat perdó a l'afectada. També han volgut destacar que és la primera vegada que succeeix un error d'aquests en tots els anys que porta en funcionament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari