Felipe, l’home que va morir encenent les llums de Nadal davant del seu fill i la seva dona

Va ser traslladat a l’hospital per realitzar-li una intervenció, però no la va poder superar

Fachada con decoración navideña
L'home es trobava decorant una façana quan va relliscar i caure contra el terra | Catalunya Diari
 

Felipe Gallegos era un pare de família de 39 anys que treballava a una empresa de neteja de finestres, però també es dedicava a decorar les façanes de les cases del seu barri quan arribava el Nadal. Va ser en un d’aquests moments, quan es trobava dalt d’una façana, que va relliscar i va caure contra el terra, fracturant-se el crani i el pit. Els fets van tenir lloc a Rhone (Texas, Estats Units).

Els metges no van poder fer res

La seva dona, Alisha Flick, i el seu fill de 17 anys, Kaymin, solien ajudar Felipe amb les decoracions per si alguna cosa passava. En el moment de l’accident, es trobaven a la mateixa casa que ell. «Estava al sostre quan van sentir alguna cosa. Quan vam sortir fora, vam veure que estava caigut sobre l’asfalt», explicava la seva parella.

Va ser la seva família qui va trucar en aquell moment a emergències perquè fos ràpidament traslladat a l’hospital. Van intentar operar-lo, però a causa de l’hemorràgia cerebral i la gravetat de les ferides, no va poder superar l’operació.

L'empresa de Felipe era el «salvavides» familiar

Felipe es trobava decorant la casa d’un dels seus clients quan va relliscar i va caure fortament a terra, fracturant-se el crani i el pit. La seva dona ha afirmat que «van intentar operar-lo, però no va aconseguir sobreviure a la intervenció». Els veïns de Gallegos no s’expliquen encara l’esdevingut i recorden a l’home com «una gran persona. Sempre tenia un somriure a la cara i era molt bromista». A més, afirmen, era molt bondadós: «Feia tot el possible per ajudar els demés».

Alisha, per la seva banda, està intentant superar la seva pèrdua mentre lluita per tirar endavant el negoci familiar. Segons indica ‘El Español’, la seva dona hauria creat un compte a GoFundMe per recaudar diners per mantenir la seva família, ja que l’empresa de Felipe era el seu salvavides i l’origen dels ingressos principals de la família.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari