Brutal agressió d'un taxista a una clienta únicament per queixar-se de la música

Davant aquesta situació, la noia ha confessat haver acabat sagnant i amb ferides que, avui dia, encara es descobreix al cap

Taxi de Nova York
Retrovisor d'un taxi americà | Arianna Calvo

Una conductora de taxi de Filadèlfia, als Estats Units, ha protagonitzat un cruel enfrontament amb una jove clienta que, sense dubtar-ho, a denunciats els fets. 

Tot va començar quan la noia va pujar al cotxe i la conductora va decidir ficar la música molt forta després de mantenir una conversació per telèfon. Davant la incomoditat del soroll, la clienta li va demanar a la conductora que si podia abaixar el volum. 

La va convidar a baixar del cotxe per a lluitar

Aquesta petició sembla que no va agradar gens a la taxista, la qual, va començar a tenir una violenta actitud amb la noia. Tal com va explicar la víctima a través del seu compte a Twitter, la conductora li va recriminar que, des que va entrar al cotxe, havia sentit una mala energia per part seva. La discussió va començar a pujar de to fins que, finalment, la va convidar a baixar del taxi.

Ara bé, la sorpresa va arribar quan la proposta era per a lluitar i seguir amb l'enfrontament que, evidentment, havia marxat de control. Va ser llavors quan la conductora va estirar dels cabells de la seva clienta fins a arrencar-li un manat prou gran. La víctima, molt espantada, va demanar ajuda i va trucar a la seva parella perquè vingués a buscar-la. Davant aquesta situació, la noia ha confessat haver acabat sagnant i amb ferides que, avui dia, encara es descobreix al cap.

 

Li han revocat la llicència

Per la seva banda, la companyia VTC-Lyft, per la qual treballava l'agressora, ha anunciat que li ha revocat la llicència i que, almenys amb ells, no tornarà a treballar. A més a més, li han mostrat tot el seu suport a la noia i li han confirmat que «que estan preparats per ajudar la policia» en el que faci falta. Encara que aquesta agressió ens quedi lluny, el cert és que a casa també passen coses semblants amb aquest tipus de treballadors.

Això no obstant, en aquest cas són els taxistes els que reben més agressions per part dels seus clients. En aquest sentit, cal recordar a José Antonio, un taxista valencià de 58, que va ser víctima d'un robatori la matinada del març del 2015. Aquella nit, en l'atac, va perdre la vista i va acabar amb una síndrome postreumàtica per a tota la vida. «Sóc un mort vivent des d'aleshores. Ho sento pels meus fills, que són els que em cuiden», va declarar.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari