La història d'amor etern de Dianne i Jaime: Es suïciden al saber que ell té un càncer terminal

Van trobar una carta al costat dels seus cossos explican els motius de la seva decisió

Matrimonio de ancianos
Feia 15 anys que vivien a Puente Genil Còrdova | CatalunyaDiari

Els veïns de Puente Genil feia dies que sospitaven que alguna cosa li passava a Dianne i Jaime. Aquesta parella canadenca feia 15 anys que vivien a aquest poble cordovès i estaven plenament integrats, participant en les activitats del municipi i de l'església. El que no esperaven és que tots decidissin suïcidar-se plegats

Aquells que els coneixien, però, sí que havien començat a sentir que tenien un comportament estrany. Va ser sorprenent que Dianne sortís del grup de WhatsApp de la parròquia a començament de setmana. Una amiga de la parella es va sorprendre també per una efusiva abraçada d'ell. 

Tots els que havien parlat amb ells els darrers dies havien sentit les mateixes paraules, que s'estaven preparant per fer un viatge, segons recull 'El Español'. «Anaven dient això a tothom, que tornaven a marxar novament», explica des de l'església. 

Van trobar una carta on ho explicaven tot

Aquest passat divendres es va produir el seu romàntic final. Un veí va anar al seu domicili per veure si havia passat alguna cosa, ja que no responien a les nombroses trucades que els hi va fer al llarg del dia. 

Quan va arribar a la casa, es va trobar amb la trista escena. Fora de l'edifici, estava la furgoneta del matrimoni amb tots dos morts a dins, en els seients davanters. Allà també hi havia una estufa de gas encesa i la gosseta de Dianne i Jaime. 

Al seu costat, també es trobaria un objecte clau per explicar la seva decisió. Hi havia una carta on relataven que Jaime acaba de ser diagnosticat d'un càncer terminal i que el seu desig era morir plegats.  

Encara que el seu final podria considerar-se trist, aquells que el coneixien tenien clar que realment va ser una decisió fruit de l'amor: «Els vèiem i dèiem, com es miren, com riuen, com es parlen. El veritable amor estava allà».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari