Un grup d'independentistes boicoteja un acte constitucionalista a la UAB

Els independentistes han atacat amb pals i han llençat ous, entre altres objectes

La plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona
Els fets han tingut lloc a la plaça Cívica de la UAB | Wikipedia

Un grup de persones, algunes d'elles encaputxades, han agredit aquest matí les persones que estaven a la carpa organitzada pel grup constitucionalista S'ha Acabat, a la plaça Cívica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Segons ha publicat a través del seu perfil de Twitter l'expresident de l'entitat, Josep Lago, els autors de les agressions també han increpat als vigilants de seguretat que, fins i tot, han hagut de crear un cordó per evitar danys majors. Els independentistes, per la seva banda, s'han presentat a l'acte amb pals i han llençat ous, entre altres objectes. 

Dos actes convocats en el mateix lloc i a la mateixa hora

Davant la tensa situació, Lago ha demanat la presència dels Mossos d'Esquadra a la universitat. Cal destacar que, la Plataforma Antifeixista de la UAB havia convocat un acte en el mateix lloc i en la mateixa hora que els constitucionalistes amb el suposat objectiu de boicotejar la seva acció.

Malgrat els incidents, des de l'entitat S'ha Acabat han assegurat que: «Sempre estarem davant del totalitarisme defenent la democràcia i la llibertat. Ens deixarem la pell per a defensar-vos a tots els valents».

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari