Imatge dels Bombers de la Generalitat en un simulacre a l'Aeroport del Prat

Mor un home en un terrible accident laboral al Vallès

Un treballador ha mort en caure d'una nau industrial a Rubí mentre muntava una línia de vida

Nova tragèdia a Catalunya. Un treballador d'una empresa de manteniment va morir el passat dimarts, 29 de març, a primera hora de la tarda en caure mentre muntava una línia de vida en una nau industrial de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental

Les anomenades línies de vida són les cordades de seguretat que es munten per evitar, precisament, caigudes des de grans alçades. Els Mossos ha rebut l'avís de l'accident cap a dos quarts de quatre de la tarda. 

Ara s'investiguen els motius pels quals el treballador ha caigut al buit. La víctima és un home de 51 anys, de nacionalitat espanyola. Al lloc dels fets han actuat Mossos, Policia Local de Rubí i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). No van poder fer res per a salvar-li la vida. 

Els Mossos investiguen el succés

Els Mossos, que consideren el sinistre un accident laboral mortal, han posat els fets en coneixement del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en aquest tipus de casos.

▶️ Terrible troballa de la Guàrdia Civil a Barcelona: apareix el cadàver d'una dona

No és el primera tragèdia d'aquestes característiques al Vallès

I és que el passat 3 de març, un treballador va morir aplastat per una màquina de gran tonatge en una pedrera al Vallès. 

Segons van informar aleshores els Mossos d'Esquadra, el sinistre mortal va succeïr quan l'home de 60 anys manipulava la màquina. El treballador va morir en caure-li a sobre una màquina perforadora de gran tonatge en una pedrera del Vallès Oriental.

Els efectius sanitaris que van anar fins al lloc on han passat els tràgics fets van certificar la mort de la víctima.

En conseqüència d'aquest sinistre mortal en l'àmbit laboral, els fets es van posar en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball.