Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Nou mort a les carreteres catalanes: Xoc fatal amb un camió

Ja són 72 les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit a Catalunya aquest 2021

Malauradament, la xifra de persones mortes en accidents de trànsit a Catalunya continua augmentant. Aquest dimarts, 20 de juliol, s'ha produït un nou sinistre amb el resultat d'un individu mort. En total, ja són 72 les persones que han perdut les vides a les carreteres catalanes aquest 2021.

L'última víctima dels accidents de trànsit a Catalunya és una persona que viatjava sola en el seu vehicle per la carretera N-IIa, al Pla de l'Urgell. El seu turisme i un camió han xocat frontalment, sent l'única víctima del sinistre, ja que l'altre conductor ha resultat il·lès del xoc.

Una persona perd la vida al Pla de l'Urgell amb un xoc frontal

Així doncs, tal com ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), aquest dimarts s'ha elevat fins a 72 la xifra de defuncions per accidents de trànsit a Catalunya aquest 2021. I és que el conductor d'un turisme ha mort en un xoc frontal amb un camió. Els fets s'han produït poc després de les 6 de la tarda, al quilòmetre 490 de la carretera N-IIa, en el terme municipal de Golmés, a la comarca del Pla d'Urgell.

Segons el Servei Català de Trànsit, el conductor del turisme ha estat l'única víctima del xoc entre els dos vehicles, ja que el difunt viatjava sol al seu cotxe. Pel que fa al conductor del camió, aquest ha resultat il·lès segons el SCT. 

Incidència viària i assistència dels serveis d'emergències

Pel que fa a la incidència viària, arran de l'accident ha hagut de ser necessari donar pas alternatiu a la via, la N-IIa en el seu pas al terme municipal de Golmés. Com és habitual, diverses unitats dels cossos d'emergència s'han personat al lloc dels fets. En total s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta nova víctima el Servei Català de Trànsit ha volgut informar de la xifra de morts a les carreteres catalanes aquest 2021. Des principis d'any, ja són 72 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.