Imatge d'un comboi del servei de Rodalies de Catalunya.

Un passatger agredeix als guàrdies de seguretat d’un tren a Catalunya

L'incident va passar a l'estació Mollet-Santa Rosa quan els vigilants van voler fer fora l'home per no dur el bitllet

A l'estació Mollet-Santa Rosa, a Mollet del Vallès, un home va agredir als guàrdies de seguretat del tren. El passatger es negava a baixar del tren quan se li va demanar perquè assegurava que havia pagat el bitllet.

Aquest diumenge, 18 de juliol, un passatger va atacar als vigilants d'un tren de la línia R3 quan aquest van acusar-los de no dur el bitllet i fer-lo fora. En canvi, l'home afirmava que sí que l'havia pagat i no volia baixar del tren.

A més, afegia: «M'heu fet fora dues vegades i arribo tard a treballar». Així va començar la discussió entre el cos de seguretat del tren i el passatger que ràpidament va passar a les mans. Tot i que l'home intentava explicar la seva situació al revisor, aquest no li va donar la raó.

L'home va espitjar a un dels dos guàrdies davant de la negativa del revisor. La baralla va escalar a més quan el viatger va clavar una bufetada al vigilant més baix. Els vigilants del tren va tronar-li el cop. En aquell moment van començar les puntades de peu i els cops de puny fins a quedar tots dos a terra.

L'altre guàrdia de seguretat va alçar la porra i va colpejar al passatger. L'home va rebre diversos cops de porra al cap fins que va sortir del vagó a cops d'empenta.

Un cop fora l'home no va deixar que les portes es tanquessin. El viatger va posar un peu entre les dues portes i de tant en tant, per l'escletxa que quedava passava una mà. Per tal que el tren pogués continuar amb el trajecte, els vigilants donaven cops de porra al peu de l'home perquè el retirés.

Les imatges es van difondre a través xarxes socials, ja que un dels passatges va gravar l'escena. Des del sindicat Adn Sindical Seguretat i Serveis de Catalunya, un dels sindicats de guàrdies de seguretat que hi ha al territori explicaven: «Els companys actuen com poden, sense recursos».

L'incident va provocar un retard de 35 minuts

A Causa de l'incident, el tren va haver d'aturar-se. Això va produir una demora de 35 minuts a la línia R3 de Rodalies. Concretament, al tren de l'Hospitalet de les 18.49 hores que anava en direcció Puigcerdà.