Un treballador del SEM al costat de la porta d'una ambulància amb dos vehicles dels Bombers de fons

Una baralla a plena llum del dia deixa un home apunyalat malferit a una ciutat catalana

Mentre la víctima ha ingressat en estat greu a l'Hospital del Mar, els Mossos busquen l'autor de l'apunyalament

Un home ha estat apunyalat aquest dimarts al matí al barri de la Mina, a Sant Adrià del Besòs. Els Mossos han informat que la víctima presenta diverses ferides d'importància en un braç a causa de l'atac amb arma blanca. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat amb tres dotacions al lloc dels fets i ha traslladat la víctima en estat de gravetat a l'Hospital del Mar.

Els Mossos han concretat que l'agressió, que s'ha produït a les deu del matí prop del terme municipal de Barcelona, al carrer Saturn, ha sorgit arran d'una baralla. Els agents no han fet cap detenció, de moment, però han obert una investigació per aclarir els fets i les circumstàncies de la baralla. De fet, els Mossos busquen l'individu que presumptament hauria apunyalat la víctima.

Un home n'apunyala un altre en un cèntric carrer d'una capital catalana

Aquesta passada setmana s'han viscut alguns casos semblants a Barcelona. Al districte de Ciutat Vella, un home va resultar ferit aquest diumenge després de rebre una ganivetada en una baralla. Dies abans, el 13 de juliol, un individu va fer un altre home amb una arma blanca al coll, al barri de la Bordeta, al districte de Sants-Montjuïc. Pocs dies després, va ser detingut.

Aquest dilluns al vespre, també enmig del carrer, es va produir una escena semblant. En aquest cas, a Terrassa, a la Rambla d'Egàra, un dels carrers principals de la ciutat. Un home en va apunyalar un altre en un carrer cèntric de la ciutat, en una hora en què la rambla és plena de vianants, per la qual cosa es va generar una gran expectació a la zona.

La policia ha engegat una investigació per aclarir els fets i descobrir-ne el mòbil, segons han confirmat fonts del cos. Mentrestant, però, ja s'ha pogut detenir i interrogar l'autor de l'apunyalament, que està previst que passi a disposició judicial. L'agressió s'hauria produït després que ambdós, víctima i agressor, que es coneixien prèviament, es barallessin enmig del carrer. 

Uns quants vianants, juntament amb els agents de la policia desplaçats, van atendre l'home apunyalat fins que va arribar l'ambulància. El ferit havia patit una ferida considerable al tòrax, i encara que es trobava en estat conscient, va ser traslladat pel SEM a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa en estat greu.