Dos vehicles del SEM aparcats amb els llums encesos

Un home n'apunyala un altre en un cèntric carrer d'una capital catalana

Segons la investigació de la policia, l'agressió partiria d'una baralla entre agressor i víctima, que ja es coneixien | Aquesta última està ingressada en estat greu a l'Hospital Mútua Terrassa

Aquest dilluns al vespre un bon nombre de vianants de Terrassa han pogut veure en primera persona una agressió violenta enmig del carrer. Un home en va apunyalar un altre en un carrer cèntric de la ciutat, la Rambla d'Egàra que, de fet, és el nus principal de comunicació de la cocapital del Vallès Occidental. Els fets van ocórrer al vespre, i donat el fet que en aquesta hora la rambla és plena de vianants, es va generar una gran expectació a la zona.

Al lloc dels fets s'hi van desplaçar agents i dotacions de la Policia Municipal, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La policia ha engegat una investigació per aclarir els fets i descobrir-ne el mòbil, segons han confirmat fonts del cos. Mentrestant, però, ja s'ha pogut detenir i interrogar l'autor de l'apunyalament, que està previst que passi a disposició judicial.

L'agressió partiria d'una baralla entre víctima i agressor, que ja es coneixien

Segons ha pogut saber 'La Torre del Palau', l'agressió s'hauria produït després que ambdós, víctima i agressor, que es coneixien prèviament, es barallesin enmig del carrer. Eren els volts de les vuit del vespre, i després de ferir la víctima, l'autor de l'apunyalament hauria fugit. 

Diversos vianants, així com els agents de la policia que es van desplaçar al punt de la Rambla d'Egàra, van atendre l'home apunyalat fins que va arribar l'ambulància. El ferit presentava una ferida considerable al tòrax, però es trobava en estat conscient quan els serveis d'emergència van arribar. El SEM el va traslladar a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa en estat greu.

Una altra baralla, a Barcelona, deixa un jove ferit per una agressió amb una estaca

Un dia abans, el diumenge, en una altra zona cèntrica d'una ciutat es va viure un altre apunyalament que, també, va sorgir d'una baralla entre dues persones. En aquest cas, l'agressió es va produir a Barcelona, a la zona del Born, a tocar del Parc de la Ciutadella. La baralla, origen de l'agressió, va començar al carrer l'Allada-Vermell, i tot seguit es va produir l'apunyalament, que va deixar un jove en estat greu.

Diversos veïns van alertar al telèfon d'emergències de la presència del jove ferit, estirat a terra enmig d'un bassal de sang. En arribar al lloc dels fets, la policia va poder confirmar que l'home havia estat ferit amb una estaca de fusta que l'agressor li havia clavat durant la baralla. Tanmateix, els Mossos encara no han localitzat l'agressor a la zona dels fets i han obert una investigació per aclarir-los i poder identificar i detenir el suposat autor.