YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Oriana, la jove de 20 anys morta davant del seu fill de 3 a Barcelona

La jove volia separar-se de la seva parella però no va ser a temps

Mossos d'Esquadra en arxiu
Oriana, la jove de 20 anys a qui van matar davant del seu fill de 3 a Barcelona | Mossos d'Esquadra

Catalunya segueix commocionada per l'últim crim de violència masclista que s'ha viscut al nostre territori. La víctima va ser Gloria Oriana, de només 20 anys, que va morir degollada davant del seu fill de tres anys aquest dimarts, 14 de juliol.

La jove, d'origen uruguaià i que havia vingut a Catalunya a buscar una vida millor, va ser assassinada per la seva parella, Germán, i pare del seu fill. Tot i això, no va tenir miraments a matar la mare de la seva criatura i al seu davant. El petit plorava desconsolat quan van arribar els serveis d'emergència a la seva casa. 

Germán, de 35 anys, li va tallar el coll. Quan els veïns van sentir els crits, van trucar el 112, però la Guàrdia Urbana, el SEM i els Mossos d'Esquadra no van poder fer res per salvar-li la vida. L'assassí va ser detingut allà mateix i ingressarà a presó preventiva un cop hagi declarat davant el jutge. 

La jove volia deixar el Germán i marxar amb el seu fill

Tots tres vivien junts al mateix pis del Raval de Barcelona. Germán i Oriana van començar una relació ara fa quatre anys, i poc després van tenir el seu fill, que precisament ahir va fer tres anys. La jove no treballava de manera legal, però sí que tenia una feina netejant una casa però sense contracte. 

Els diners que guanyava no eren suficients per mantenir-se ella mateixa, i molt menys al seu fill. La seva intenció era, quan trobés feina estable, deixar el Germán i marxar ben lluny d'ell, ja que els episodis de maltractaments eren constants. 

Però el coronavirus, l'estat d'alarma i la crisi econòmica posterior van fer que els seus plans no poguessin tirar endavant, i s'hagués de quedar vivint amb el seu maltractador. Com a moltes altes víctimes de la violència de gènere, Oriana va haver de viure el confinament juntament amb el seu maltractador. 

En Germán la controlava sempre, volia saber tot d'ella i tenir-la controlada en tot moment, motiu suficient perquè ella volgués marxar i començar una nova vida amb el seu petit. Ara, el dubte és què passarà amb aquest nen, perquè l'Oriana no té cap més familiar a Barcelona i, evidentment, el nen no es podrà quedar amb el seu pare. 

De moment, les autoritats espanyoles ja han contactat la mare de la jove, que viu a l'Uruguai, per repatriar el seu cos, i segurament per estudiar si el petit s'acaba quedant a Espanya o vola cap a l'Uruguai amb la seva família materna. 


Comentaris

envia el comentari