Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels llums d'un cotxe de policia

Mor un home agredit durant un atracament al mig del carrer a Madrid

La víctima va ser trobada amb una ferida d'arma blanca a l'hemitòrax

Un home de mitjana edat ha aparegut apunyalat a prop del districte de Fuencarral a Madrid i hores després ha acabat morint. El succés tenia lloc aquest mateix dilluns, 17 d'abril. Abans de morir, la víctima va confirmar als sanitaris que hauria estat atracat, a l'espera de noves informacions sobre allò que va succeir fa hores a Madrid.

El mort, de 48 anys, presentava una ferida per arma blanca a l'hemitòrax dins d'uns fets que van passar abans de les 12.00 al camí de l'Ortigal. Ahir, dilluns al migdia, els serveis d'emergències del 112 van rebre una trucada d'avís d'un home que es va trobar amb la víctima en un lloc de la zona assenyalada.

En aquell moment, aquest home encara estava amb vida. Però els sanitaris no van poder arribar de forma ràpida al lloc i podria haver estat definitiu perquè l'apunyalat acabés mort minuts després en un hospital.

Mor un home de 48 anys després de ser apunyalat a Fuencarral (Madrid)

La informació que ha traslladat l'Agencia EFE a la seva pàgina web procedent de fonts policials afirma que els tècnics de Samur i Protecció Civil van necessitar mitja hora per arribar al cos. El que va passar és que l'home estava situat en un camí força complicat, en un accés annex a la carretera.

Imatge d'un equip mèdic del SAMUR auxiliant l'home agredit a Madrid
El SAMUR ajudant l'home després de l'apunyalament que va patir i que acabaria amb la seva vida a l'Hospital de La Paz | TWITTER @EMERGENCIASMAD

El Summa va informar que durant el trasllat a l'Hospital de La Paz de Madrid, la víctima va patir una parada cardíaca que es va poder revertir. El cas és que finalment no es pot fer res per la seva vida, que ja al centre hospitalari madrileny va patir una altra parada cardiorespiratòria.

L'Agencia EFE informava que el Grup VI d'Homicidis de la Brigada Provincial de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació per posar en clar què va passar amb aquest home. La mateixa víctima va confirmar que va ser atracat quan travessava l'esmentat lloc al districte de Fuencarral.

L'home va ser atracat i va rebre una punyalada que va acabar amb la vida minuts després

La veritat és que en els darrers temps, les morts per arma blanca a Madrid no són anecdòtiques. I és que, el 2023 s'han succeït diverses morts d'aquesta mena, com la del jove de 22 anys el mes de març passat. Parlem del jove que va morir de matinada a Madrid després de ser apunyalat al pit amb una arma blanca.

Imatge del desplegament de sanitaris que van assistir al centre comercial La Gavia a atendre al jove apunyalat
Madrid ha patit vàries morts per arma blanca en 2023 | Mediaset

Aquest jove a qui van apunyalar, segons fonts policials, va perdre la vida a les portes d'una discoteca coneguda al número 276 del carrer Bravo Murillo. El jove va morir després que tingués lloc una baralla entre diverses persones a altes hores de la matinada.

Preocupen les morts per arma blanca a la Comunitat de Madrid

Igualment, durant aquest any, cal comptabilitzar dues morts més provocades per ferides d'una blanca. En el primer cas, ens referim a un menor de 15 anys i un altre home de 25 anys. Però, per si no n'hi hagués prou, tres persones més van resultar ferides.

A la Comunitat de Madrid són preocupants aquest tipus de successos i és que, segons les xifres aportades per Europa Press en 2022, l'any passat es van donar fins a 46 homicidis. Una dada preocupant que supera amb escreix els successos esdevinguts l'any 2021 i 2020, amb 37 assassinats els dos anys.