Dues cadiretes de nadons dins d'un cotxe amb peluixos

Mor la nena de 2 anys atropellada per la seva mare sense voler a Espanya

La petita va ser colpejada pel cotxe quan la dona feia marxa enrere per aparcar

Una nena de just dos anys va morir en un fatal i totalment involuntari accident causat per la seva mare. La petita va perdre la vida després que fos atropellada pel cotxe de la seva progenitora. Un terrible succés que va passar mentre intentava aparcar el cotxe i feia marxa enrere.

Els fets van tenir lloc a Monteagudo, una pedania de la ciutat de Múrcia. Vora les 19:30, es trobaven al carrer de pujada que dona l'església de la població quan va tenir lloc el tràgic accident. Un fet que li va costar la vida a la nena de 21 mesos.

Ella i la seva mare no residien a la zona, però s'havien desplaçat per anar a veure els avis. Mare i filla anaven a passar una feliç tarda al costat d'ells. Però, per desgràcia, tot va acabar de la pitjor manera possible.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La petita es trobaria darrere del vehicle just abans de l'incident. La dona no s'hauria adonat d'aquest fet i l'hauria colpejat maniobrant marxa enrere. De fet, és un fet molt similar al qual li va ocórrer a un pare a Califòrnia.

De manera immediata, diversos familiars que eren a la zona van avisar al 112. Aquests van informar que la nena havia resultat ferida després de ser colpejada pel cotxe. Finalment, i davant la gravetat de la situació, van ser ells mateixos els qui van portar a la nena a un centre hospitalari.

Malgrat això, fins al lloc sí que es va acabar desplaçant una ambulància dels serveis d'Emergències. I és que va ser necessari atendre l'avi de la nena, ja que hauria patit un important atac d'ansietat.

La menor va ser traslladada de manera immediata a l'Hospital Reina Sofia de Múrcia. Allà va ser on els metges d'Urgències van tractar de reanimar-la durant més de mitja hora. Però, al final, acabaria morint a causa de la gravetat de les ferides que presentava.

Els moments viscuts a l'hospital murcià durant aquests minuts van ser dramàtics. Els treballadors d'aquest van sentir un gran dolor per no poder fer res per la petita.

Posteriorment, el cos de la nena va ser portat a l'Institut de Medicina Legal de Múrcia on se li practicarà l'autòpsia. Encara que tot apunta que es tracta d'un accident, la policia ha obert una investigació sobre el succés. L'objectiu és intentar esbrinar què va poder succeir en el moment en què va tenir lloc l'accident.

Segona mort tràgica d'una nena a Múrcia en poques hores

La ciutat de Múrcia ha viscut amb tot just unes hores de diferència dues tragèdies infantils. I és que abans de la mort d'aquesta nena de 2 anys, també moria una nena de 7. Aquesta perdia la vida després d'estar diverses hores a l'UCI després de patir un accident a la piscina Salabosque de la pedania de l'Alberca.

La petita estava jugant al costat d'altres nens a la piscina quan va succeir tot. Ella i un altre nen 12 es trobaven junts i van saltar a l'aigua. Sembla que s'haurien colpejat de manera fortuïta.

El menor també va resultar ferit i va ser hospitalitzat. Fonts municipals confirmen que es troba estabilitzat i en observació. Per desgràcia, no va córrer la mateixa sort la nena, que va perdre la vida a causa del traumatisme causat pel cop.

De manera gairebé immediata, els serveis d'emergència es van traslladar al lloc i van atendre els dos menors. Els dos van poder ser reanimats i estabilitzats, però la nena va ser hospitalitzada ja en estat greu. Va acabar ingressant a l'UCI on acabaria perdent la vida.

S'ha obert una investigació per poder decidir si va poder haver-hi alguna mena de negligència que causés el succés. De moment, però, sembla que les autoritats creuen que va ser «un accident entre nens».