Imatge del 'skater' català Quim Monter

Mor amb només 34 anys el conegut 'skater' català Quim Monter

Segons fonts properes, el jove hauria decidit posar fi a la seva vida

El reconegut 'skater' Quim Monter ha mort amb només 34 anys. Segons fonts properes, el jove hauria decidit posar fi a la seva vida a Manresa, ciutat propera a Barcelona. L'habilitat del jove amb l''skate' no només era reconeguda a la capital del Bages, sinó que és un dels 'skaters' més reconeguts de tot el país.

Quim Monter tenia una destresa innegable amb aquest esport. Només cal teclejar el seu nom a la xarxa per poder gaudir de desenes de vídeos on mostra la seva habilitat amb l''skate'. De fet, hi ha imatges seves practicant aquest esport des de ben jove i fent uns trucs dignes d'admirar.

Una habilitat brillant

El talent de Quim Monter era reconegut a tot el país. Tant era així que quan es lesionava les xarxes socials s'omplien de missatges d'ànim: «Quim Monter es va recuperant a poc a poc de la lesió, ho demostra amb un bon 'fs blunt' a Manresa», assenyalava un usuari a Facebook.

Quim Monter patinant a Manresa
Quim Monter patinant a Manresa | Fifty Streetwear

«El nostre noi Quim Monter a poc a poc es va recuperant de la seva lesió! Molt aviat esperem veure'l fent canya», apuntaven en un bloc acompanyat d'una foto del jove.

«Us presentem a Quim Monter, local de Manresa i amb gairebé 13 anys damunt del patí ha decidit incorporar-se al 'team'! Encara que ara per ara no pugui donar la canya que vol a causa d'una important lesió (...) esperem que et recuperis com més aviat millor i que ens enganxis a tots amb el teu 'flow'!», ressaltava el 2013 una reconeguda marca de roba esportiva.

Un jove molt estimat a Manresa

No hi ha dubte que en Quim era una persona molt estimada al seu municipi. Per això, amb la finalitat d'homenatjar-ho, els seus excompanys han començat a recollir firmes per demanar a l'Ajuntament de Manresa que l''skatepark' de la ciutat tingui el nom de Quim Monter.

La pràctica d'aquest esport està molt estesa a la capital del Bages i consideren que és un bon gest per exaltar la gran habilitat que tenia amb l''skate'. El seu funeral tindrà lloc avui, a les 12 del migdia a la sala Montserrat del tanatori Àltima de Manresa.