Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del 'skater' català Quim Monter

Mor amb només 34 anys el conegut 'skater' català Quim Monter

Segons fonts properes, el jove hauria decidit posar fi a la seva vida

El reconegut 'skater' Quim Monter ha mort amb només 34 anys. Segons fonts properes, el jove hauria decidit posar fi a la seva vida a Manresa, ciutat propera a Barcelona. L'habilitat del jove amb l''skate' no només era reconeguda a la capital del Bages, sinó que és un dels 'skaters' més reconeguts de tot el país.

Quim Monter tenia una destresa innegable amb aquest esport. Només cal teclejar el seu nom a la xarxa per poder gaudir de desenes de vídeos on mostra la seva habilitat amb l''skate'. De fet, hi ha imatges seves practicant aquest esport des de ben jove i fent uns trucs dignes d'admirar.

Una habilitat brillant

El talent de Quim Monter era reconegut a tot el país. Tant era així que quan es lesionava les xarxes socials s'omplien de missatges d'ànim: «Quim Monter es va recuperant a poc a poc de la lesió, ho demostra amb un bon 'fs blunt' a Manresa», assenyalava un usuari a Facebook.

Quim Monter patinant a Manresa
Quim Monter patinant a Manresa | Fifty Streetwear

«El nostre noi Quim Monter a poc a poc es va recuperant de la seva lesió! Molt aviat esperem veure'l fent canya», apuntaven en un bloc acompanyat d'una foto del jove.

«Us presentem a Quim Monter, local de Manresa i amb gairebé 13 anys damunt del patí ha decidit incorporar-se al 'team'! Encara que ara per ara no pugui donar la canya que vol a causa d'una important lesió (...) esperem que et recuperis com més aviat millor i que ens enganxis a tots amb el teu 'flow'!», ressaltava el 2013 una reconeguda marca de roba esportiva.

Un jove molt estimat a Manresa

No hi ha dubte que en Quim era una persona molt estimada al seu municipi. Per això, amb la finalitat d'homenatjar-ho, els seus excompanys han començat a recollir firmes per demanar a l'Ajuntament de Manresa que l''skatepark' de la ciutat tingui el nom de Quim Monter.

La pràctica d'aquest esport està molt estesa a la capital del Bages i consideren que és un bon gest per exaltar la gran habilitat que tenia amb l''skate'. El seu funeral tindrà lloc avui, a les 12 del migdia a la sala Montserrat del tanatori Àltima de Manresa.