Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la banda de música The Wanted

Mor l'estrella de la música Tom Parker, de la banda The Wanted, amb només 33 anys

Tom Parker tenia un càncer terminal

Tom Parker, conegut per ser un dels integrants del popular grup de música The Wanted, ha perdut la vida aquest dimecres, segons ha anunciat la seva mateixa dona. Ho ha fet a través d'un 'post' al seu compte d'Instagram on ha deixat un llarg missatge amb la notícia.

«Amb el gran dolor dels nostres cors, hem de confirmar que Tom va morir en pau el dia d'avui amb tota la família al seu costat», ha començat el text. La veritat és que, malgrat que sí que és dolorosa, no es tracta d'una notícia que hagi enxampat la família per sorpresa, tampoc els fans.

I és que el cantant patia un càncer molt agressiu des de feia dos anys. De fet, se sap que li va ser diagnosticat l'any 2020 i que els metges, aleshores, li havia donat una esperança de vida de 18 mesos.

Segons sembla, el que se li va detectar va ser un càncer cerebral terminal en etapa 4 i ja era inoperable. Des del moment en què es va saber, Tom Parker es va sotmetre a tota mena de tractaments amb l'esperança de poder revertir la seva esperança de vida.

Va passar per intensos i llargs cicles de quimioteràpia i radioteràpia, però malauradament no van aconseguir salvar-li la vida. Tot i això, sí que van aconseguir allargar el temps de vida que ha tingut.

I és que, com hem esmentat, els metges van donar-li anys enrere tan sols una esperança de vida de 18 mesos. Va superar-ho i amb força diferència, doncs, després de més de dos anys lluitant, ha estat aquest dimecres quan Tom Parker ha mort.

Imatge de Tom Parket, integrant del grup The Wanted
Tom Parker ha mort als 33 anys | Instagram

Deixa dos fills d'1 i 2 anys

Sens dubte és una tràgica notícia per al món de la música, ja que la banda The Wanted es queda sense un dels seus estimats integrants. Tot i això, pitjor ha estat la notícia per a la seva família.

Tom Parker era marit i pare. No només és la seva dona la que plorarà la pèrdua del cantant, ja que aquest tenia dos fills petits que ara es queden sense pare. Aurelia, de només 2 anys i Bodhi, un nadó de només un.

«Els nostres cors estan trencats, Tom Parker era el centre del nostre món i no podem imaginar la vida sense el seu somriure contagiós i la seva presència enèrgica», ha continuat escrivint la seva dona al missatge.

A més a més, ha volgut agrair totes les mostres d'afecte que han mostrat tant els fans de The Wanted com aquells que el coneixien.

«Estem veritablement agraïts per l'efusió d'amor i suport, i demanem que tots ens unim per assegurar-nos que la llum de Tom segueixi brillant per als seus bells fills», escrivia.

«Gràcies a tots els que l'han donat suport en tot moment, va lluitar fins al final. Estic sempre orgullós de tu», ha finalitzat el text sobre Tom Parker.

«Un llibre sobre viure», de Tom Parker

El cert és que la dura lluita de Tom Parker quedarà reflectida en un llibre que ell mateix va escriure en els darrers mesos de vida. De fet, fa poc temps ho anunciava ell mateix.

«El meu llibre no tracta de morir: és un llibre sobre viure. És un llibre sobre trobar esperança en qualsevol situació que enfrontis i viure la teva millor vida sense importar res», assegurava.

Així, els seus fans tindran l'oportunitat de tenir el seu ídol una mica més a prop malgrat la seva partida amb aquest llibre de la seva pròpia experiència sobre la vida.