Set morts en xocar un helicòpter i una avioneta en ple vol a Mallorca

El xoc ha tingut lloc quan l'helicòpter i l'avioneta sobrevolaven la localitat d'Inca | Dos dels morts són menors d'edat

Set morts en el xoc d'un ultralleuger amb un helicòpter a Mallorca
Set morts en el xoc d'un ultralleuger amb un helicòpter a Mallorca | Twitter

Set morts en un xoc entre un ultralleuger i un helicòpter a Mallorca. Entre les víctimes hi ha dos menors d'edat. Segons ha informat el govern de les Illes Balears, l'accident s'ha produït a les 13.35 hores d'aquest diumenge quan l'ultralleuger i l'helicòpter han col·lidit a l'aire i s'han estavellat en una finca d'Inca, a tocar de la carretera vella de Costitx i a uns 400 metres de l'hospital. Els dos aparells han quedat totalment calcinats i no hi ha cap supervivent. 

A l'helicòpter volaven 5 persones, 3 adults i 2 menors, possiblement de nacionalitat alemanya. A l'avió ultralleuger dos adults de nacionalitat espanyola. «Seguim amb preocupació i commoció l'accident aeri que ha succeït a Inca. Els equips d'emergència treballen ara mateix al lloc del fets i la consellera Isabel Castro es desplaça cap allà. Els nostres pensaments estan amb les víctimes», ha piulat la presidenta de les Illes, Francina Armengol.

El tràgic succés s'ha produït al voltant de les 13.36 hores, quan l'helicòpter i l'avioneta sobrevolaven una zona pròxima a l'hospital d'Inca. Totes dues aeronaus han col·lisionat per motius que encara es desconeixen. Al punt de les 16.45 hores de la tarda s'ha confirmat que el nombre de morts en el tràgic accident a les illes s'elevava a set. El Govern de Les Balears, així mateix, ha confirmat que entre les víctimes hi ha un matrimoni amb els seus dos fills. 

La Guàrdia Civil i Aviciació Civil han obert una investiagació per esclarir les causes del succés. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari