Un mosso fora de servei deté un lladre a Lleida

L'acusat, un home de 30 anys, va robar la bossa de mà a una dona de 83 anys amb una forta estrebada
El mosso es trobava fora de servei quan va veure com el detingut robava la bossa de mà d'una dona gran | Mossos d'Esquadra

 

Un mosso que es trobava fora de servei va detenir el passat dissabte, 26 de gener, un home de 30 anys acusat d'assaltar i robar una dona gran a la ciutat de Lleida. En concret, segons ha informat el cos policial, els fets van tenir aproximadament a dos quarts de vuit del vespre, al carrer de la Plateria del municipi. 

 

 

El detingut va fugir amb la bossa de mà de la seva víctima

El policia va veure com l'acusat, de nacionalitat marroquina i veí de la mateixa capital del Segrià, s'aproximava per l'esquena a una dona de 83 anys i li robava la bossa de mà gràcies a una forta estrebada. Posteriorment, el detingut va sortir corrents, però l'agent no s'ho va pensar i va començar a perseguir-lo. 

 

Després d'uns metres de persecució, gràcies a l'ajuda d'un altre ciutadà, el mosso va atrapar el presumpte lladre. Mentre fugia, va llançar la bossa de mà, que afortunadament es va poder recuperar i es va lliurar a la seva propietària. El detingut, que té diversos antecedents per delictes similars, ha passat aquest dilluns a disposició del jutjat d'instrucció amb funcions de guàrdia de Lleida. 

 

El policia va aconseguir detenir el lladre gràcies a l'ajuda d'un altre ciutadà | Mossos d'Esquadra

 

Un mosso fora de servei deté un lladre a Terrassa

No es tracta de l'única detenció d'aquest tipus, duta a terme per un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei. El passat 22 de gener un mosso també va detenir un home de 42 anys per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació a Terrassa, durant el seu temps lliure.

 

 

Els fets van tenir lloc en una botiga d'alimentació al migdia, quan l'acusat va entrar i va amenaçar el caixer perquè li doni els diners.  Gràcies a la intervenció del policia i de diversos treballadors del local, el lladre va ser immobilitzat, tot i que continuava resistint-se fins a l'arribada de la policia.