Els Mossos alerten d'una nova estafa que suplanta la identitat d'Adidas

Juguen amb les il·lusions de la gent jove que vol ser 'influencer'

Els Mossos alerten d'una nova estafa que suplanta la identitat d'Adidas
Els Mossos alerten d'una nova estafa que suplanta la identitat d'Adidas | Pixabay

No és la primera vegada que la policia avisa a través de les seves xarxes socials de les estafes que es fan passar per marques de roba amb la intenció d'obtenir dades personals que arriben als delinqüents cibernètics.

Els Mossos d'Esquadra han fet públic, a través del seu compte de Twitter, l'últim engany que corre per les xarxes socials. Es tracta d'un compte fals que suplanta a la firma esportiva 'Adidas' amb un anunci dirigit a la gent jove que vol ser 'influencer'. El problema és que molts usuaris han contestat a aquesta falsa crida incorporant al seu perfil imatges amb l'etiqueta de la firma.

T'asseguren roba gratuïta, sessions de fotos i viatges

A la falsa publicació, asseguren que et faran arribar de forma gratuïta roba de la seva marca i altres productes Adidas, sessions de fotos professionals, viatges i moltes més sorpreses. Com a requisit, només necessites tenir un compte d'Instagram amb, almenys, 150 seguidors, seguir la seva pàgina, publicar imatges teves amb peces de roba de la marca a un 'story' i mencionar a 3 amics a la seva publicació (així els ajudes a difondre l'estafa).

Evidentment, i tal com alerten els Mossos, tot això és una gran mentida i posa en perill la informació privada de les persones que, amb tres senzills passos, pot ser utilitzada de forma fraudulenta.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari