Dos cotxes dels Mossos d'Esquadra a l'aparcament dels jutjats de Vilanova i la Geltrú

Busquen l'home que ha apunyalat la seva exparella enmig d'un carrer d'Olot

Segons les primeres informacions, les ferides són superficials i no es tem per la vida de la víctima

Els Mossos d'Esquadra treballen en un nou cas d'apunyalament a les comarques catalanes. A primera hora del matí saltava la notícia d'un atac amb arma blanca mortal a Manresa. Hores més tard, a Olot, li clavaven un objecte punxant a una dona enmig del carrer.

La policia catalana, enfront d'aquests fets, han iniciat una investigació del cas. Per tot plegat, busquen l'autor material de l'apunyalament a la capital de la comarca de la Garrotxa.

L'autor de l'agressió és exparella de la víctima

Segons ha avançat el Diari de Girona, un home ha abordat la víctima cap a tres quarts de cinc de la tarda al carrer Camil Mulleras. La dona, que anava caminant, ha rebut diverses ganivetades per part de l'agressor, que ha fugit.

Una ambulància ha atès la dona i l'ha traslladat a l'hospital comarcal. Les ferides que té la víctima són superficials i no es tem per la seva vida.

La dona anava acompanyada de la seva mare, que ha dit als serveis d'emergències que l'autor de l'agressió és exparella de la víctima. Per tot això, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar i localitzar l'autor de l'apunyalament.

Apunyalament mortal a Manresa

La nit de diumenge, el telèfon del servei d'emergències sonava alertant d'un apunyalament a la plaça Lladó de Manresa. Un incident que es produïa en una plaça enmig d'una baralla familiar entre diverses persones. Durant aquest incident, un home de 55 anys era víctima d'un apunyalament.

Un particular, en veure que l'home era estès a terra greument, el va traslladar fins a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa amb el seu cotxe. Això, abans que el servei d'emergència arribés al punt de l'incident i els treballadors del SEM no trobessin ningú.

Un cop a l'hospital, es va intentar reanimar la víctima de l'apunyalament. Tot i això, als voltants de dos quarts de dotze de la nit, es confirmava la mort de l'home.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació per esclarir els fets. Al llarg de la matinada, van detenir una persona relacionada amb l'homicidi, essent traslladada a dependències policials. L'individu arrestat és un home de 29 anys. 

La DIC de la Regió Policial Central continua la investigació per saber les circumstàncies dels fets.