Els Mossos busquen un jove de 14 anys que va desaparèixer fa una setmana

La policia catalana ha demanat ajuda a la ciutadania per poder-lo trobar

Nou cas de menors desapareguts a Catalunya. Aquest dimecres, el cos de Mossos d'Esquadra ha informat públicament que estan buscant un adolescent de 14 anys que va desaparèixer a Blanes, a la comarca de la Selva, ara fa una setmana. La policia ha difós la seva imatge pels comptes oficials del cos a xarxes socials i ha demanat ajuda a la ciutadania per intentar tal de poder-lo localitzar.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, el jove que estan buscant, que es diu Adam, va ser vist per darrer cop el dimecres de la setmana passada, dia 21 d'abril. La seva alçada és d'1,82 metres, té el cabell negre, el porta curt, i els ulls de color marró, tal com ha descrit la policia catalana.

Els Mossos d'Esquadra també han detallat que, quan va ser vist per última vegada el passat dimecres, anava vestit amb texans negres, samarreta blanca i vambes esportives. Després que els familiars en denunciessin la desaparició, els Mossos van començar a buscar-lo i ara han decidit fer públic el cas per veure si algú pot aportar alguna pista que ajudi a trobar-lo i, així, es pugui posar en contacte amb la policia catalana mitjançant el telèfon del 112.

L'últim cas similar va acabar bé

Tothom desitja que el cas de l'Adam acabi bé, tal com va acabar el darrer succés similar a Catalunya. En aquella ocasió, els desapareguts era una parella de joves, també menors d'edat i curiosament també de 14 anys. Els fets van tenir lloc al Vendrell, al Baix Penedès, van ocórrer fa dues setmanes i, després d'una setmana sense saber res d'ells, finalment els van trobar a València. 

Tal com ja s'apuntava durant la investigació, es va descartar totalment que la desaparició dels dos joves estigués relacionada amb cap fet criminal, cosa per la qual es va confirmar que la desaparició dels dos joves, que són parella, va ser voluntària. Tot i això, el fet que durant més de set dies no se sabés res d'ells havia disparat la preocupació entre els familiars.


Comentaris

envia el comentari