Dos agentes de los Mossos d'Esquadra.

Busquen al líder d'una casa okupa de Barcelona per presumptes abusos sexuals als residents

L'home ha estat denunciat per dos casos d'abusos sexuals

Aquest dilluns l'Okupa Casa Cádiz de Barcelona denunciava a través de les xarxes socials que el líder del centre okupa,  Lagarder Danciu, havia abusat sexualment d'un jove del centre. Ara, els Mossos d'Esquadra el busquen per dos presumptes casos d'abusos sexuals.

El primer cas es va conèixer el passat 18 d'abril quan una  dona de més de 50 anys que residia a la Casa Cádiz va denunciar a Danciu als Mossos per robar-li el mòbil després que aquest l'expulsés per beure alcohol i robar a altres persones que residien en el local, segons recull 'Cadena SER'. Quan va declarar davant el jutge va explicar que havia estat víctima d'abusos sexuals.

Expulsat de l'Okupa Casa Cádiz

L'alberg ocupat va fer una assemblea per debatre els presumptes abusos sexuals que havia patit el jove i finalment es va decidir expulsar al líder activista. Danciu explica en un extens comunicat que hauria intentat ajudar al jove a deixar la seva addicció a les drogues tot i que assenyala que «en aquest període de quarantena la nostra relació s'havia deteriorat per la seva addicció als porros».

L'activista defensa que la seva relació era consentida i que tot això forma part d'un complot per apartar-lo del projecte i que sigui una altra persona qui ocupi el seu lloc. Durant aquest any i mig que existeix el centre okupa hi han  passat més de 150 persones sense llar.