Priscila, la jove de 24 anys que ha desaparegut a Roses

Localitzen sana i estàlvia Priscila, la jove de 24 anys desapareguda a Catalunya

Segons han explicat els Mossos, la jove s'ha presentat aquesta tarda en una comissaria de la policia catalana

ACTUALITZACIÓ 17.33 hores

Final feliç en la desaparició de la Priscila. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, poques hores després d'haver-se difós la seva imatge a través de les xarxes socials, la jove de Roses s'ha presentat a la comissaria de la policia catalana després de cinc dies desapareguda. 

«La Priscila ha estat localitzada sana i estàlvia gràcies a la difusió que heu fet del tuit», han explicat els Mossos en una piulada a la xarxa social Twitter. La desaparició de la jove havia estat denunciada pel seu marit.

NOTÍCIA ORIGINAL 14.52 hores

Els Mossos d’Esquadra han llançat un avís a Twitter on informen de la desaparició de Priscila, una jove de 24 anys que ha desaparegut a Catalunya. Concretament, la jove va desaparèixer el passat dijous, 29 d’abril, al municipi de Roses, a la comarca de l’Alt Empordà.

Demanen ajuda per trobar-la

Segons el tuit publicat per la policia catalana, Priscila és una jove de 24 anys i 1,65 metres d’altura, amb una complexió normal. En el moment de la desaparició, la jove duia una jaqueta negra, una altra jaqueta grisa i amb caputxa, uns pantalons negres i unes sabates negres.

Després que el seu marit en denunciés la desaparició, els Mossos van començar a buscar-la i ara han decidit fer públic el cas perquè si algú pot aportar alguna pista que ajudi a trobar-la, es posi en contacte amb el 112. Per aquest motiu, el cos ha difós la seva imatge per xarxes socials.

Troben sana la María Jesús, que havia desaparegut a Tortosa

D’altra banda, la Policia Local de Tortosa ha anunciat que han trobat sana i estàlvia la María Jesús, que havia desaparegut a la capital del Baix Ebre. Tal com han fet saber a través de Twitter, María Jesús no havia sortit de la ciutat i, malgrat que l’han trobat desorientada, la dona estava tranquil·la i finalment tot ha quedat en un petit ensurt.

Cal recordar que el cos policial va donar l’avís aquest dissabte sobre la desaparició, fent saber que María Jesús havia desaparegut el passat dijous, 29 d’abril, la qual anava vestida amb  jaqueta blava, texans i botes negres.

A més, en el tuit compartit, la Policia Local de Tortosa informava que podria anar amb un cotxe Renault Laguna de color negre.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.