ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Vídeo: Fortes càrregues dels Mossos després de la rua de Carnaval de Barcelona

Els agents havien de desallotjar un edifici ocupat al barri de Sants

BRIMO dels Mossos d'Esquadra a Barcelona
Els Mossos van carregar, encapsular i identificar aquells manifestants que defensaven l'edifici ocupat | Twitter (@AccLlibSants)

Els Mossos d'Esquadra han carregat contra un grup de persones que es trobava concentrada davant d'un edifici ocupat al barri de Sants, a Barcelona. Els Mossos tenien l'ordre de desallotjar aquell edifici, però un cúmul de gent ho va voler impedir.

Era una «concentració il·legal»

Aquest edifici es troba al carrer Olzenellas, 105, al barri de Sants. Aquí, quatre famílies amb nens menors d'edat vivien ocupant l'immoble. El cos policial català havia rebut ordres per a fer fora les famílies d'allà, però un grup de manifestants ho van voler impedir: es tractava d'un grup de gent que havia abandonat la rua de la festa de carnaval per a anar a defensar les famílies ocupades. 

En el moment que la policia va arribar i es va trobar amb la concentració, van advertir a tots els participants que es tractava d'una «concentració il·legal» i que, per tant, si no abandonaven el lloc en qüestió, serien identificades i sancionades. En diverses de les imatges que s'han pogut veure a través de les xarxes socials, es pot observar com les furgonetes de la BRIMO dels Mossos arriben al lloc i comencen a carregar contra els concentrats d'avant l'edifici ocupat. 

L'alarma de l'edifici va avisar a la policia i als propietaris

Segons ha publicat el mitjà digital 'Metropoli', les alarmes del pis ocupat van saltar al voltant de les 20 hores, i que va provocar que s'enviés un avís a la policia i als propietaris de l'immoble, els quals també van acudir al carrer Olzenellas durant el vespre. 

L'edifici podria portar ocupat des de ja fa dos dies, segons ha explicat el 'Grup d'Habitatge de Sants', els quals també han fet una crida a través de les xarxes per a acudir a evitar el desallotjament, ja que defensen que es tractaria d'un acte il·legal. D'altra banda, i segons recull 'Betevé', els propietaris haurien passat la nit al pis, fet que contradiria la versió dels ocupes. 

Els Mossos d'Esquadra van acabar carregant contra els concentrats, els van encapsular al mateix carrer Olzenellas i els van identificar. Cap al voltant de mitjanit, l'edifici ja havia estat desallotjat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari