Mor un nen de 4 anys en caure d'una carrossa de Carnaval a Itàlia

L'incident va tenir lloc a primera hora de dissabte

Cap de setmana de Carnaval  tràgic. Un nen de 4 anys ha mort  en caure d’una carrossa en marxa. Salvatore Sclafani, el petit  que ha patit l’accident  mortal, es trobava començant la primera rua del cap de setmana a Sciacca, la província d’Agrigento i una de les localitats sicilianes on més se sent aquesta festivitat.

Tot va començar sobre les 11h del matí de dissabte, a l’inici de la rua. Segons ha pogut esbrinar la policia fent la reconstrucció del cas, el menor  estaria pujat a la carrossa  ‘Vull volar’ construït per una associació.

Carnaval va quedar cancel·lat 

La carrossa, tirada per un tractor, va començar a moure’s i el nen, el qual no estava encara ben situat, va caure a terra i es va colpejar el cap. Va ser ràpidament traslladat a l’hospital  Giovanni Paolo II a Sciacca, però res es va poder fer per ell: moria hores després al mateix centre clínic.

Per la seva banda, els organitzadors de Carnaval  no van dubtar en cancel·lar les celebracions immediatament de conèixer la notícia, i la resta de carrosses va apagar la música i les llums per unir-se a aquesta tragèdia que ha descol·locat completament el carnaval italià.

També et pot interessar...