Mor dins de presó 'El Diable', un canibal que va admetre assassinar i menjar-se més de 30 víctimes

Ell i la seva parella concertaven cites a través de webs de contactes i van matar més de 30 persones amb aquesta tècnica

Dmitry Basksheev, el canibal que va assasssinar i menjar més de 30 víctimes amb la seva dona
Dimitry ha mort en estranyes circumstàncies mentre complia pena a presó | Twitter @memorykids

Mor a presó un dels assassins més macabres i perillosos del panorama internacional mentre complia pena a presó. Es tracta de Dimitry Baksheev, un home de 38 anys original de Rússia conegut per assassinar les seves víctimes i després menjar-les.

Es tracta d’un cas que va sortir a la llum l’any 2017. Dimitry, conegut com ‘El Diable’, actuava amb la seva parella. Ambdós coneixien a les seves properes víctimes a través d’una pàgina web de contactes, quedaven amb elles, les drogaven, les cuinaven i se les menjaven.

La parella va assassinar i devorar més de 30 persones 

Les causes de la seva mort encara són desconegudes, ja que es trobava complint una pena de presó de 12 anys per assassinat i canibalisme. Va ingressar a presó l’any 2017, juntament amb la seva parella que encara es troba a presó complint els 11 anys que el jutge va dictaminar per ella.

La parella no només passava pel macabre procés amb les seves víctimes, sinó que el documentaven amb fotografies d'ells tallant, menjant o simplement posant amb els cossos dels assassinats. Això va ser un fet clau per la seva detenció. Dimitry es va deixar el mòbil al carrer i un home va trobar-lo, obrint la seva galeria i descobrint fotografies de l’assassí amb diferents parts del cos humà i, fins i tot, un cap decapitat.

Això va ser suficient per donar la veu d’alarma a la policia i més tard va poder ser identificat, però no tot havia acabat i encara quedava per davant la troballa més macabre. Al seu domicili van trobar diverses parts de cossos humans repartits per la casa, així com carn d’origen desconegut a la seva cuina. El seu refrigerador estava ple de parts humanes del cos, així com de menjar de gos i gat.

La seva parella, una estimada infermera 

Més tard, es va poder confirmar que la dona de l’assassí, Natalia Baksheeva, cuinava les seves víctimes i feia pastissos de carn amb ells per després vendre’ls als seus veïns. A més, també es va saber que ella era una respectada infermera de la zona que venia aquests pastissos per guanyar una mica de diners.

Durant el judici a la parella, Natalia va ser declarada culpable d’incitar Dimitry a assassinar la cambrera que, suposadament, va «coquetejar» amb ell. Segons ella va testificar, «Dimitry va posar les parts del cos al bany, va tallar la pell del crani, les orelles i els llavis amb les dents i se la va menjar». En total, la parella va admetre haver matat més de 30 persones des de l’any 1999.  Tot i això, només es coneix oficialment la cara i el nom d’una de les víctimes: Elena Varushjeva.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari