Mor congelat un bebè oblidat pels seus pares a -20 graus

La intenció de la mare era deixar-lo durant uns minuts a l'aire lliure, però es va descuidar

Un nadó de set mesos ha mortdesprés que els seus pares se l'oblidessin dormint durant cinc hores en un balcó a -20 graus. Aquesta terrible tragèdia ha passat a Rússia, concretament a la regió de Khabarovsk.

Segons han informat diversos mitjans locals, la intenció de la mare era deixar-lo amb el cotxet durant uns minuts a l'aire lliure, però es va descuidar. La dona es va oblidar per complet que havia deixat el nen al balcó i no es va donar compte fins cinc hores més tard. Quan va anar a buscar-lo ja era massa tard i el nen no havia pogut aguantar el fred. 

De seguida va entrar el petit dins de casa, i en veure que no presentava signes de vida va trucar al servei d'emergències. Quan van arribar, malgrat intentar reanimar el bebè, va ser impossible salvar-li la vida. El nen havia mort d'hipotèrmia després de passar tantes hores a tan baixa temperatura.

Han fet una crida a la ciutadania

El ministre de salut de la regió, després de l'incident, va fer una crida advertint a tots els pares i mares assegurant que «les persones no haurien de deixar als nens petits fora sense supervisió» i va explicar que en cas de trobar-se en una situació similar «no passi de llarg si un altre nen està en perill: a l'hivern, un nen perdut o ferit al carrer pot convertir-se ràpidament en víctima de baixes temperatures».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari