Talls a l'AP-7 catalana per 2 accidents simultanis

Els sinistres han tingut lloc a l'autopista en el seu pas pels termes municipals de Castellbisbal i el Papiol

Un accident de trànsit provoca retencions quilomètriques a l'AP-7 a Castellbisbal
Un accident de trànsit provoca retencions quilomètriques a l'AP-7 a Castellbisbal | antiradar

Un accident s'ha produït a l'AP-7, a l'altura del Papiol (Baix Llobregat), en sentit Tarragona. El sinistre provoca actualment 2 km de retencions en la via i, consegüentment, s'ha tallat el carril en qüestió. Paral·lelament, poc després, han topat dos vehicles —que es troben al voral— a la C-32 en el tram entre Gavà i Viladecans en sentit Barcelona.

La darrera informació del Servei Català de Trànsit apunta que ha tingut lloc un accident, pràcticament simultani al del Papiol, a l'AP-7 a l'altura de Castellbisbal, en sentit Barcelona. El carril s'ha hagut de tallar i hi ha cues quilomètriques des de Martorell, tal com es pot veure en la fotografia. 

Una ressaca accidental de Reis

La setmana de Reis a la província de Barcelona, després de la tragèdia del passat diumenge, està protagonitzada per nombrosos accidents: ahir, a les 12.30 hores, un vehicle va patir un sinistre a l'A-2 a l'altura del terme municipal de Sant Andreu de la Barca, al punt quilomètric 593; poc abans, a les 11.00 hores, un primer incident tenia lloc a la mateixa via —a 3 km de distància—, en el seu pas per Castellbisbal. Les conseqüències viàries, en comparació amb l'accident d'aquest matí al Papiol, van ser lleugerament majors: cues de 6 i 3 km, respectivament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari