Un grup de lladres aficionats roba en una parròquia del Maresme

La troballa d'una capsa buida en un bosc de Canet de Mar va aixecar la sospita, que va concloure amb la relació hipotètica de diversos furts

La troballa d'una capsa buida va conduir a la sospita de la policia
La troballa d'una capsa buida va conduir a la sospita de la policia | Ajuntament de Canet de Mar

Els Mossos d'Esquadra han obert diligències per investigar un robatori a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau de Canet de Mar (Maresme) que va tenir lloc la matinada del passat diumenge, 5 de gener. Els lladres van sostreure una caixa forta que contenia objectes de valor eclesiàstic i joies d'alt valor històric, econòmic i sentimental. Tal com informa 'La Vanguardia', un veí va alertar les autoritats sobre la troballa d'una capsa buida en una zona forestal. Això va cridar l'atenció de la policia, que, a més, tenia constància sobre el furt de la cistella de l'església de la Misericòrdia.

Es tracta de lladres aficionats

La hipòtesi principal sosté que els lladres no són professionals, ja que van actuar descuidadament. Canet de Mar s'està convertint en un dels punts negres del Maresme envers la inseguretat. De fet, el ple municipal estudia la reclamació d'ampliar els efectius dels Mossos d'Esquadra, així com va fer el municipi d'Arenys.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari