Els Mossos confirmen la mort de Juan, l'home desaparegut a Lleida dilluns

L'home tenia 79 anys i principis d'Alzheimer

Pla obert de la vegetació on s'ha trobat el cos sense vida d'un veí de Lleida desaparegut des de dilluns 21 de setembre
Els Mossos han trobat el cos sense vida de Juan entre vegetació | Catalunya Diari

Aquest dilluns els Mossos d’Esquadra notificaven la desaparició d’en Juan, un home de 79 anys que havia desaparegut a la ciutat de Lleida. Ara, tan sols tres dies després, el mateix cos policial ha compartit la trista notícia que confirma la mort del desaparegut.

Juan era un home de cabells curs i ulls clars, i la policia també va destacar els seus 1,63 metres d’alçada i el fet que sempre anava encorvat. Amb aquesta breu descripció, els Mossos d’Esquadra van procedir a localitzar l’home durant les primeres hores.

Ara, han estat els mateixos Mossos els que a través de les xarxes han confirmat la troballa del cos sense vida de Juan. La policia va enviar un missatge de col·laboració ciutadana per intentar trobar el desaparegut amb vida. Malauradament, no ha pogut ser així i l’home ha perdut la vida per causes encara desconegudes.

El cos estava ocultat per vegetació densa al costat de les vies del tren, al començament del carrer Roger de Llúria de Lleida, al barri de Pardinyes. Ha estat aquesta falta de visibilitat un dels motius que hauria dificultat tant la recerca, tot i destinar-hi un helicòpter que ha recorregut la ciutat durant dos dies a baixa alçada. Sembla que l'home tenia un principi d'Alzheimer tot i que sabia tornar a casa i van ser els seus familiars qui en van denunciar la desaparició. Es creu que l'home deuria patir una indisposició.

Els Mossos busquen un assassí a Lleida

La ciutat de Lleida viu uns dies negres amb tensos episodis als seus carrers. A banda d'aquesta desaparició que ha resultat tenir un fatal desenllaç, els Mossos d'Esquadra busquen des d'aquest dissabte a la tarda un home que n'hauria matat un altre en un pis del barri de Cappont, a Lleida.

En aquest cas el sospitós de l'assassinat és un vell conegut de la policia, que ja hauria estat detingut una desena de vegades en el passat. La recerca del sospitós s'està fent amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana.


Comentaris

envia el comentari