Adelina Pintos desapareguda

Els Mossos demanen ajuda: Adelina, la catalana que porta quasi 20 dies desapareguda

La dona pateix alzheimer

Commoció davant la desaparició d'una dona de 81 anys, la qual fa més de 12 dies que no és localitzada. Les autoritats continuen amb la recerca de la veïna de Sant Just Desvern, al Baix Llobregat.

El seu nom és Adelina Pintos Meiriño i va desaparèixer el passat 6 de març al vespre. Adelina fa 1,60 metres d'alçada, té els cabells blancs i els ulls foscos.

En el moment de la desaparició, la dona anava vestida amb una brusa de color violeta, un abric de color bordeus, uns pantalons marrons, i sabates negres.

Adelina pateix alzheimer

La senyora pateix una malaltia de pèrdua de memòria, alzheimer. Fet que incrementa la preocupació dels familiars, ja que la fa més vulnerable al poder estar desorientada.

Els Mossos d'Esquadra demanen col·laboració ciutadana al seu compte de Twitter.

«L'Adelina va desaparèixer el 6 de març a Sant Just Desvern. Ajuda'ns a trobar-la».

Fa gairebé 20 dies de la seva desaparició

La família, desesperada per trobar a la desapareguda, ha demanat ajuda a l'Associació 'Sosdesaparecidos', per tal de difondre la notícia i, així, ajudar en la cerca. Qualsevol cop de mà és necessari en aquests casos.

Busos i tramvies

La família d'Adelina, posa de manifest que es tingui en compte la cerca, sobretot en autobusos i tramvies, ja que la dona els agafava de manera freqüent.

A més, també remarquen el caràcter afectuós de la familiar perquè és una dona riallera i que parla amb tothom.

Desaparegut a Torroella

El passat mes de gener els Mossos d'Esquadra buscaven un veí de Torroella de Montgrí, al Baix Empordà, que feia cinc dies que estava desaparegut.

No se'n sabia res des del 22 de gener, quan a quarts de deu de la nit va sortir de casa seva en pijama, no era el primer cop que ho feia, i va dir que tornaria al cap de poca estona.

El desaparegut es deia Xavier Vega, era de complexió normal, tenia els ulls marrons, el cabell canós i el portava tallat curt.

Els Mossos d'Esquadra van difondre una fotografia seva per xarxes demanant ajuda per intentar localitzar-lo.

Acompanyant-la, també, amb una petita descripció del desaparegut, de qui concretaven que feia uns 1,80 metres d'alçada i pesava uns 85 quilos.

Trobat mort al seu vehicle

Xavier, de 34 anys que estava en parador desconegut va ser trobat mort vuit dies després dins del seu cotxe en una zona de pomeres, entre Torroella i Ullà.