Imatge de Didier i Jaqueline, els dos menors desapareguts a Vilanova del Vallès

Els Mossos demanen ajuda per localitzar dos germans menors desapareguts a Catalunya

La desaparició es va denunciar aquest dijous a Vilanova del Vallès | Els Mossos, les policies locals i els Bombers ja els busquen, i ofereixen telèfons i vies de comunicació per a oferir pistes

Nova desaparició a Catalunya. En aquesta ocasió, de dues persones, i amb l'afegit que es tracta de dos menors d'edat, un dels quals necessita medicació. La desaparició s'ha produït a Vilanova del Vallès, localitat del Vallès Oriental, d'on els dos joves són veïns. En una publicació, els Mossos n'han explicat els perfils, i han informat que se'ls va perdre la pista aquest dijous 15 de juliol.

La Jaqueline i el Didier, dos germans menors d'edat desapareguts al Vallès Oriental

Els dos menors desapareguts són germans. Són la Jaqueline i el Didier López Doblado, de quinze i tretze anys respectivament. La Jaqueline és de complexió prima i té el cabell castany. Vestia amb unes malles de color gris, un 'top' rosa ataronjat i una samarreta lila. El seu germà també és de constitució prima i vesteix amb una samarreta Tommy Hilfiger de color gris. Porta, també, una motxilla amb el seu ordinador, i el més preocupant és que necessita prendre medicació.

Davant la situació i amb aquest agreujant, els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda públicament vint-i-quatre hores després de la desaparició dels dos menors, que es va produir aquest dimecres. Com és habitual, el cos ofereix la informació dels desapareguts per facilitar la possible localització dels menors. Així doncs, la policia catalana ha facilitat el telèfon 112 perquè tothom que en pugui saber alguna cosa informi el cos.

Els Mossos, l'Ajuntament i la policia local ofereixen vies de contacte

La policia col·labora amb els Bombers i amb la policia local tant de Vilanova del Vallès com de diversos pobles veïns. La recerca dels menors ja ha començat, després que els seus familiars en denunciessin la desaparició la mateixa tarda del dijous 15 de juliol. L'Ajuntament de la localitat vallesana també s'ha fet ressò de la desaparició i ha utilitzat els seus vehicles de comunicació per a demanar l'ajuda dels veïns. 

En cas de saber alguna cosa es pot trucar a la policia local, al telèfon 93 845 93 03. A més, s'ha instal·lat un centre de comandament a l’IES de Vilanova. A les xarxes socials, familiars, amics i veïns s'estan fent ressò de la notícia i demanen solidaritat.