Instant en què els Mossos imposen la sanció als ocupants de la furgoneta aquest dissabte 21 de març de 2020 a Maçanet de la Selva.

Els Mossos denuncien a un conductor drogat a l'Alt Empordà que havia falsificat l'adhesiu de la ITV

Els fets van tenir lloc el passat 26 de maig

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment a Cabanes, a l'Alt Empordà, un conductor drogat  de 31 anys que, a més, havia falsificat l'adhesiu de la ITV  del seu turisme. Els fets van passar el passat 26 de maig a la carretera GIV-6024 al seu pas per la localitat alt-empordanesa. En el punt quilomètric 2,8, la policia catalana havia establert un control  rutinari, quan van aturar el conductor pels volts de dos quarts de vuit del vespre.

Aleshores els agents es van adonar que l'adhesiu que duia enganxat al vidre, no corresponia amb la data de caducitat  que constava a la targeta d'inspecció tècnica, que estava caducada des del 2018.

Positiu en cànnabis

Després de denunciar-lo els agents van fer-li el test de detecció de drogues, que va donar positiu en cànnabis. El denunciat, veí de l'Espolla i amb antecedents, va quedar citat i per comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.