Patrulla Mossos

Els Mossos desbordats: persecució, extintors i un motorista atropellat a Barcelona

Els agents no han pogut fer-hi res

Perillós succés en ple centre de Barcelona. Segons informa El Caso, els fets han tingut lloc aquesta mateixa matinada, al voltant de les 3:00 hores, pels carrers de la ciutat comtal. 

D'aquesta manera, una patrulla de Seguretat Ciutadana de l'Eixample ha donat l'avís d'un cotxe sospitós, el qual podria estar relacionat amb una banda criminal de diversos robatoris de botigues de luxe ocasionats en les darreres setmanes a Barcelona.

Així, el seu 'modus operandi' és envestir els vehicles contra els aparadors de les tendes amb la finalitat de trencar-los i dur a terme el furt. Pràctica coneguda popularment amb el nom d''allunatge'.

Els agents de la policia catalana, quan es trobaven en el Passeig de Gràcia de la ciutat, han intentat aturar el turisme sospitós, però aquest ha fet cas omís de les indicacions dels agents i ha fugit. 

Simultàniament, en el moment en què el cotxe escapava, els agents han detectat un altre vehicle que podria formar part de la mateixa banda criminal, el qual, també, ha escapat a gran velocitat.

Un motorista atropellat

Tal com publica El Caso, la persecució ha estat molt violenta, ja que els dos vehicles conduïen de manera temerària, posant en perill la seguretat de la resta de ciutadans. Tant és així que, un dels vehicles, mentre intentava escapar de la policia, ha envestit un motorista que es trobava per la zona, fent-lo caure a terra.

Afortunadament, segons fonts dels Mossos d'Esquadra al mitjà esmentat anteriorment, la víctima que es trobava circulant amb la seva motocicleta no ha patit lesions greus.

A més, segons El Caso, els delinqüents han posat en marxa extintors, utilitzant-los per tal de dificultar la visibilitat dels agents i poder escapar.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Han escapat

Tot i la gran actuació policial, els lladres, finalment, han pogut escapar fora de Barcelona, ja que, segons sembla, es dirigien cap a una de les sortides de la ciutat.

Fet que preocupa a la policia catalana, ja que aquest tipus de bandes s'estan fent fortes en tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona, augmentant, així, la inseguretat especialment a la ciutat comtal.

A causa dels greus fets, s'ha obert una investigació per tal de poder atrapar als malefactors i esclarir els fets.