Imatge del centre comercial Màgic de Badalona.

Comunicat d'última hora dels Mossos sobre la violació d'una nena a Badalona

El fiscal demana al jutge que ordeni l’ingrés de l’arrestat en un centre d’internament

Continua la consternació a Badalona després de la notícia de la presumpta violació d'una nena d'11 anys al centre comercial Màgic. Segons la germana de la víctima, al mes de novembre passat, un grup de nois menors d'edat van abordar la seva germana, de només onze anys, i la van violar als lavabos de l'espai. L'amenaçaven, segons diu, amb un ganivet. 

Així mateix, a casa de la petita travessen un autèntic calvari, ja que el germà de la víctima hauria rebut amenaces de mort. Ara, però, els Mossos d’Esquadra han detingut el noi que presumptament va enviar missatges amb amenaces de mort al germà de la nena violada a Badalona.

Segons ha avançat la Cadena SER, l’arrestat, menor d’edat, ha passat aquest divendres a disposició de la Fiscalia de Menors. El ministeri públic ha demanat al jutge que ordeni l’ingrés del jove en un centre d’internament. 

L’amenaçaven amb apunyalar-lo

El magistrat encara no s’ha pronunciat. El programa ‘Planta Baixa’ de TV3 va fer públics uns missatges de mòbil que va rebre el germà de la víctima de la violació, en els quals li retreien l’ingrés d’un dels agressors en un centre tancat i l’amenaçaven amb apunyalar-lo. La família ho va denunciar i assegura que el germà va a l’institut amb protecció policial.

Imatge del Màgic Badalona.
La nena d'onze anys va explicar que els agressors de la van endur al lavabo i la van forçar. | Google Maps

En paral·lel, aquest divendres hi ha prevista una reunió del Departament d’Educació amb la direcció del centre educatiu on la víctima cursa primària i també amb la direcció de l’institut on estudia el germà. En aquest segon centre també hi estudia un dels presumptes autors de la violació. L’institut l’ha aïllat de l’aula, segons el programa ‘Planta Baixa’.

Aquest matí, agents dels Mossos d’Esquadra de l’ORC (Oficina de Relacions amb la Comunitat) s’han desplaçat a l’institut on conviuen el germà i aquest presumpte agressor en el marc de les diferents actuacions que estan fent arran de l’agressió sexual.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!