Imatge dels Mossos arrestant un atracador a Lleida.

Vídeo: Els Mossos disparen un tret a un atracador en ple carrer a Lleida

El detingut podria haver comès diverses agressions sexuals denunciades a la ciutat

Matí mogut per a la policia catalana a Lleida en una complicada detenció la qual ha acabat amb un dels agents obrin foc contra el delinqüent. 

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns un home que acabava de robar una entitat bancària situada a l'avinguda Artesa, de Lleida

Els fets han passat quan passaven cinc minuts de les onze del matí i els Mossos que han arribat al lloc l'han encerclat i han aconseguit reduir-lo disparant-li un tret a la cama. 

La periodista Anna Punsí ha penjat el vídeo al seu compte de Twitter on es pot veure el moment de la detenció.

Podria haver comès diverses agressions sexuals

Segons ha pogut saber l'ACN, l'atracador podria ser l'autor de l'agressió a una noia la matinada de dissabte. Segons les mateixes fonts, l'home va intentar robar la jove a la sortida d'una discoteca, al barri de Cappont, i en resistir-se, li va fer diversos talls amb el ganivet que portava. 

Altres fonts consultades per l'ACN apunten que l'home podria estar també relacional amb diverses agressions sexuals denunciades a Lleida.

Els fets han tingut lloc a les 11:05 hores, quan els efectius han estat alertats que l'arrestat anava armat amb un ganivet. 

Immediatament, s'ha muntat un dispositiu policial per tal de detenir-lo i, en arribar a la zona, els agents s'han trobat el lladre a l'exterior de local. 

Segons els Mossos, l'home s'ha abraonat en el moment en què intentaven arrestar-lo i, en veure perillar la seva integritat, un policia l'ha reduït amb un tret a la cama.

Immediatament, s'han activat els serveis sanitaris i l'han traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de la capital del Segrià

L'home està acusat, per aquests fets, d'un delicte de robatori amb intimidació.

Dotze robatoris: detingut a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un home de 49 anys com a presumpte autor de 12 robatoris amb violència i intimidació comesos a Barcelona entre el 15 de març i el 16 d'abril. 

En la majoria dels casos, el presumpte lladre actuava en farmàcies, i sempre seguia el mateix 'modus operandi': intimidava els treballadors amb un ganivet, els obligava a apagar el mòbil i a tancar-se en les dependències de la part posterior. 

Els robatoris es cometien durant l'horari d'obertura al públic, i principalment contra comerços on hi havia treballadores soles. 

El detingut ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial per l'elevat risc de reincidència i possible risc de fugida i d'incompareixença als requeriments judicials.