Els Mossos investiguen la mort d'un home al mig del carrer de matinada a Olesa

El cos s'ha trobat entre dos cotxes i no mostra signes evidents de violència | Les primeres investigacions dels Mossos apunten que es tractaria d'una mort natural, però encara no estan en fase concloent

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a Olesa de Montserrat aquest diumenge, 25 de novembre.  A primera hora del matí la policia municipal ha trobat el cos al carrer de la República d'Argentina d'aquest municipi del Baix Llobregat i ha activat a efectius dels Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de les investigacions.

El cos estava estirat a terra entre dos vehicles, cap per avall i anava vestit amb roba d'abrigar.  Han estat uns veïns del municipi els que han alertat la policia d'Olesa de Montserrat a primera hora del matí. El carrer, a la zona sud de la ciutat, ha estat tallat durant força estona, tal com han explicat alguns testimonis a CatalunyaDiari.cat.

El cos no mostra signes de violència

Agents de la unitat d'investigació de la policia catalana s'ha encarregat, després de confirmar que l'home estava mort, de les investigacions per esclarir-ne la identitat i les causes de la mort. Es tracta d'un home d'edat jove, major d'edat, tot i que la policia no n'ha volgut donar més detalls. Segons les primeres investigacions, tot i que encara en una fase no concloent, tot apunta que la mort de l'home ha estat per causes naturals.

El cos ha estat trobat a primera hora del matí però tot sembla indicar que ha mort de matinada i, segons han explicat fonts policials, no mostra signes de violència a simple vista.  Les investigacions dels Mossos haurà de confirmar ara si es tracta d'una mort natural o hi ha indicis de criminalitat.

S'ha fet l'aixecament del cadàver a les dotze del migdia

Els agents s'han encarregat de recollir indicis de la zona on s'ha trobat el cadàver de l'home i preparar-ho per poder fer l'aixecament judicial del cos. S'ha fet al voltant de les 12 del matí i el cos ha estat traslladat al tanatori de Martorell. Els Mossos d'Esquadra no han confirmat si es farà l'autòpsia a la persona morta  tot i que sí que han confirmat que tenen en marxa una investigació per aclarir els motius de la defunció.