Imatge d'una cinta del 112

Els Mossos investiguen la mort violenta d'una dona en un habitatge de Sabadell

Els fets han tingut lloc aquest dimarts a la tarda en un domicili del barri de Campoamor de la cocapital vallesana

Tràgica jornada de dimarts a la ciutat de Sabadell. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona en un pis de la cocapital del Vallès Occidental. Segons ha explicat la policia catalana, el succés, l'avís del qual s'ha rebut cap a les dues del migdia, ha tingut lloc en un domicili del barri sabadellenc de Campoamor. Efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins a l'immoble.

Allà, han trobat el cos sense vida d'una dona que presentava evidents signes de violència. Arran de la troballa, els sanitaris del SEM han alertat els Mossos d'Esquadra, que a través de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) ha obert una investigació per esclarir els fets. Ara, la policia catalana ha de determinar les circumstàncies de la mort de la dona, així com identificar i localitzar l'autor de l'agressió mortal.

Els investigadors de cas no descarten, ara com ara, cap hipòtesi. En aquest sentit, el digital 'El Caso' ha avançat que la víctima encara no ha estat identificada i tampoc han transcendit quina classe de ferides presentava el cos de la dona assassinada.

Segon crim a Sabadell en dues setmanes

En aquest sentit, cal recordar que el d'aquest dimarts és el segon crim masclista que es produeix a Sabadell en menys de 15 dies. El 22 de juliol un home va matar a ganivetades la seva parella i va amagar el cos en un bagul. Els fets van tenir lloc en un domicili de la Rambla de la cocapital vallesana i l'autor de l'assassinat va confessar el crim en presentar-se a la comissaria dels Mossos.

En aquest cas, la víctima mortal no havia presentat cap denúncia per violència masclista contra la seva parella. Tot i això, fonts properes a la investigació dels fets, van confirmar que l'assassí confés sí que tenia denúncies prèvies d'una antiga relació sentimental.

Cal recordar també que la passada setmana, una veïna de la ciutat de Terrassa, cocapital del Vallès Occidental, va morir cremada a mans del seu marit, que després es va llevar la vida, a Sant Vicenç de Castellet (Bages). Els fets van tenir lloc en presència de la filla de la parella, de dos anys.