Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del cartell d'un taxi

Mossos herois: una agent ajuda una dona a parir en un taxi de Barcelona

El nadó va nàixer abans d'arribar a l'hospital

Felices i impactants notícies en el cos dels Mossos d'Esquadra. Aquest dilluns, a la ciutat comtal, uns agents van ajudar a arribar al món a un nadó en el moment en què una dona es trobava a punt de parir. 

Una furgoneta ARRO de Barcelona dels mossos va acompanyar fins a l’hospital a la família que estava de part. 

L'infant va néixer abans d'arribar a l'hospital

Els policies, per tal que la família arribés a temps al centre hospitalari, va obrir pas a través del trànsit al taxi on viatjaven i una mossa va assistir la mare a la porta del centre quan ja naixia la criatura. 

Així doncs, el nadó va néixer abans que arribessin els sanitaris de la Vall Hebron, a les mans d'una de les agents.

Els policies han rebut l'agraïment de la família del nounat i del personal sanitari.

El mes passat un altre nadó auxiliat pels agents dels Mossos d'Esquadra

Dos agents de la Policia Local d’Esplugues de Llobregat, pertanyent a la província de Barcelona, van salvar la vida de la Martina. Una nena de 14 mesos, que s’estava ofegant a la via pública, el passat 4 de febrer.

Alertats pels crits dels pares de la petita en veure que no respirava, els policies van comprovar que la nena estava inconscient i li van practicar immediatament la maniobra de Heimlich fins que va tornar a respirar. 

Mentre no arribava l’ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), els agents van rebre l’ajuda d’un metge i d’una auxiliar d’infermeria fora de servei. 

Per sort, finalment, la petita va ser traslladada d’urgència a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona on es va recuperar totalment.

L'actuació dels agents va ser vital perquè la nena sobrevisqués

La mare i el pare van explicar que la seva filla feia uns dies que tenia febre i es dirigien a l’Hospital Clínica Diagonal quan la mare es va adonar que la seva filla no es movia.

La setmana passada, el nucli familiar va visitar la comissaria de la Policia Local d’Esplugues per agrair en persona als agents la seva actuació, que segons els metges que van atendre la menuda va ser vital perquè sobrevisqués.